Σε κλειστό κύκλο η κηδεία του Avicii, επτά εβδομάδες μετά τον θάνατό του [pics]

Σαν “βόμβα” έσκασε ο θάνατος του διάσημου dj Avicii, σε ηλικία μόλις 28 ετών, πριν επτά εβδομάδες ακριβώς. Ο Σουηδός μουσικός παραγωγός, με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε στην πρωτεύουσα του Oman, στο Muscat, βυθίζοντας σε θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο και τους απανταχού θαυμαστές του.

Η οικογένειά του, μάλιστα, με επίσημη ανακοίνωση, αποκάλυψε πώς ο νεαρός καλλιτέχνης αυτοκτόνησε, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: “Πάλευε με σκέψεις για την ζωή και την ευτυχία… δεν άντεξε άλλο, όμως. Ήθελε να βρει ηρεμία.” Επτά εβδομάδες μετά τον θάνατό του, η οικογένεια του Avicii πραγματοποίησε σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο την κηδεία του.

Η τελετή έγινε στην γενέτειρά του Tim Bergling – όπως ήταν το πραγματικό του όνομα – στην Στοκχόλμη και πιο συγκεκριμένα στο νεκροταφείο Skogskyrkogården, το οποίο αποτελεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Ένας από τους πιο καλούς φίλους του Avicii, ο Jesse Waits ανέβασε μία φωτογραφία από την κηδεία, συνοδευόμενη με μία καρδούλα, αλλά και στιγμιότυπα με τον διάσημο καλλιτέχνη.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Jesse Waits (@jessecwaits) on

Read More

And More