Τα 30 highlights από το Paris fashion week που δεν πρέπει να χάσεις!

Το Παρίσι ήταν ο τελευταίος σταθμός των fashion weeks για την σεζόν ‘Ανοιξη/ Καλοκαίρι 2014! Και ο τελευταίος σταθμός είχε ίσως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, από την άποψη ότι εδώ βρίσκονται μερικοί από τους μεγαλύτερους οίκους που καθορίζουν την μόδα και την ομορφιά σε όλο τον κόσμο!

Τα highlights ήταν πολλά: από τα μάτια- ουράνιο τόξο που έκανε ο Peter Philips για την Chanel χρησιμοποιώντας χρώματα που θύμιζαν περισσότερο μπογιές παρά σκιές, μέχρι τις μάσκες της Pat McGrath από glitter για τον οίκο Givenchy και το πραγματικά ανύπαρκτο make up του Tom Pecheux στον Balmain.

Επειδή, όμως, όλα αυτά τα σπουδαία ήταν πολλά και δεν μπορείς να τα στριμώξεις σε μερικές προτάσεις, κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo και δες τα 30 highlights σε make up και μαλλιά κατευεθείαν από το Παρίσι!

PS: Είδαμε και πολύ χρυσό glitter, στα μαλλιά στις άκρες των βλεφαρίδων, στα μάτια. Οπότε αν θες να είσαι πραγματικά μπροστά από την εποχή σου, επένδυσε σε ένα τέτοιο προϊόν και υιοθέτησε το trend από τώρα. Τα pigment της MAC είναι ό,τι πρέπει!

Read More

And More