3 tips για να διατηρήσεις τέλειο το χρώμα των μαλλιών σου και στις διακοπές!

Μπορεί στις καλοκαιρινές μας διακοπές όλες μας να είμαστε πιο χαλαρές, όμως υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια που μας χαλάει τη διάθεση και μας γεμίζει άγχος! Τρίχες! Πώς μπορούμε να διατηρήσουμε το χρώμα των μαλλιών μας αναλλοίωτο και να μην το καταστρέψουμε από τον ήλιο, το αλάτι και το χλώριο; Αυτά τα 3 tips θα μας σώσουν όλες!

Ανταύγειες και… βγαίνεις!
Οι ανταύγες θα σε σώσουν. Θα δώσουν μια ανάλαφρη αίσθηση στην κουπ σου και θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο απο ένα ενιαίο χρώμα. Για να παρατείνεις τα αποτελέσματα κάνε πολλές λεπτές ανταύγες δυο τόνους πιο ανοιχτές απο το χρώμα που ήδη έχεις. Η διαφορά θα είναι εντυπωσιακή και το αποτέλεσμα θα φαίνεται φυσικό. Όταν έχεις ανταύγειες, δημιουργείς μια τρισδιάστατη αίσθηση και η φθορά αργεί να φανεί. Θυμήσου όμως: όσο πιο μακριά είναι οι ανταύγες απο το φυσικό σου χρώμα, τόσο πιο συχνή ανανέωση θα χρειάζεται το χρώμα σου.

Ήλιος, χλώριο και άλλοι εχθροί
Ο ήλιος, το χλώριο και τα αλκαλικά σαμπουάν ήταν, είναι και θα είναι εχθροί των βαμμένων σου μαλλιών. Φρόντισε να χρησιμοποιείς ένα αντηλιακό μαλλιών όσο συχνά χρησιμοποιείς και το αντηλιακό στο σώμα σου. Αν κολυμπάς σε πισίνα, μην ξεχνάς να ξεβγάζεις τα μαλλιά σου με λίγο νερό αμέσως και να απλώνεις ένα προστατευτικό λάδι.

Αγαπημένα και εξειδικευμένα
Είναι αλήθεια! Τα σαμπουάν και conditioner που είναι ειδικά σχεδιασμένα για βαμμένα μαλλιά πραγματικά δουλεύουν. Φρόντισε να περνάς τα μαλλιά σου μόνο μια φορά με σαμπουάν ακόμη και αν είναι λιπαρά, καθώς το καλοκαίρι και ειδικά κατα τη διάρκεια των διακοπών λούζεσαι καθημερινά.

Με αυτά τα απλά και χρήσιμα tips θα καταφέρεις να διατηρήσεις το χρώμα των μαλλιών σου και να επισκευτείς τον κομμωτή σου μετά το τέλος του καλοκαιριού.

Read More

And More