Σελίνα Γκόμεζ – Χέιλι Μπίμπερ: Η πρώην και η νυν του Τζάστιν Μπίμπερ για πρώτη φορά αγκαλιά! Χαμός στο διαδίκτυο

Χαμό έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο από το απόγευμα της Κυριακής 17/10, μια φωτογραφία της Σελίνα Γκόμεζ με την Χέιλι Μπίμπερ να ποζάρουν αγκαλιά σε ένα γκαλά του Academy Museum.

Όλα είχαν ξεκινήσει πριν από αρκετά χρόνια όταν ο Τζάστιν Μπίμπερ με τη Σελένα Γκόμεζ ήταν ζευγάρι, με την σχέση τους να είχε απασχολήσει πολύ τον ξένο τύπο και για αρκετό καιρό. Περισσότερο όμως, είχε τραβήξει την προσοχή ο πολύκροτος χωρισμός τους αλλά και το επόμενο βήμα του γνωστού τραγουδιστή με την Χέιλι Μπίμπερ.

Οι θαυμαστές των δυο πλευρών είχαν διχαστεί, με κάποιους να στηρίζουν τη Σελίνα Γκόμεζ και να επιτίθενται στη Χέιλι Μπίμπερ, τη στιγμή που οι δυο γυναίκες απέφευγαν να σχολιάσουν η μια την άλλη δημοσίως.

Όλα αυτά φαίνεται πως είναι παρελθόν πλέον, αφού οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν και φωτογραφήθηκαν μαζί στο γκαλά του Academy Museum, αγκαλιά, προκαλώντας ανάμεικτα συναισθήματα στα social media.

Οι χρήστες του Twitter, όπως ήταν αναμενόμενο δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστη την απρόσμενη συνάντηση των δύο γυναικών, με τους περισσότερους να τη βλέπουν πολύ θετικά.

Δες τα tweets:

Πηγή φωτογραφιών: Splash Ideal Images

Read More

And More