Shannen Doherty: Ανησυχία για τις τελευταίες της εξετάσεις, μετά τη μάχη με τον καρκίνο

Ο εφιάλτης του καρκίνου επιστρέφει στο μυαλό της και την γεμίζει ανησυχία, αλλά εκείνη προσπαθεί να μείνει δυνατή. Ο λόγος για την Shannen Dohert, την αγαπημένη μας Μπρέντα από το “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλσ” που πριν ένα χρόνο έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο και βγήκε νικήτρια. Η γνωστή ηθοποιός που είδε τη ζωή της σιγά σιγά να επιστρέφει στα φυσιολογικά έκανε και πάλι εξετάσεις και κάποιοι ανεβασμένοι δείκτες την “προσγείωσαν” απότομα στο έδαφος.

Η 46χρονη ηθοποιός που μίλησε από την αρχή ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας της, προσπαθώντας να δώσει -αλλά και να πάρει θάρρος- από ανθρώπους που έχουν έρθει αντιμέτωποι με τον καρκίνο, υπεβλήθη εκ νέου σε εξετάσεις. Η μια εξέτασή της ήταν πολύ καλή, ωστόσο, κάποιοι καρκινικοί δείκτες φαίνεται πως ήταν πιο υψηλοί από το αναμενόμενο και επιβάλλεται η ηθοποιός να προχωρήσει σε νέο εξονυχιστικό έλεγχο. Η ίδια όμως, προσπαθεί να παραμένει αισιόδοξη και φυσικά έτοιμη για όλα.

“Εξετάσεις και αποτελέσματα. Η μία εξέτασή μου ήταν πολύ καλή. Ωστόσο, ο άλλος δείκτης φάνηκε να είναι ανεβασμένος. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να κάνω κι άλλες εξετάσεις. Αλλά ακόμη και μετά από αυτό, εγώ παραμένω αισιόδοξη και συνεχίζω τη ζωή μου. Σίγουρα βοηθά να θέτεις τα πράγματα σε μια προοπτική και να θυμάσαι ό,τι έμαθες από αυτό το ταξίδι του καρκίνου. Και κάποιες φορές, χρειάζεσαι την υπενθύμιση. Όπως έχω πει στο παρελθόν ο καρκίνος αλλάζει τη ζωή σου, με τρόπους που δεν φαντάζεσαι…”, ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στο μήνυμά της.

 

Read More

And More