Shannen Doherty: Η κοπέλα που την κοίταξε με τρόμο στο ασανσέρ λίγο μετά τη θεραπεία της

Η Shannen Doherty συνεχίζει τις θεραπείες της και τη σκληρή μάχη που δίνει με τον καρκίνο. Η διάσημη πρωταγωνίστρια από τις “Μάγισσες” και το “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” κάνει ακτινοθεραπεία και χημειοθεραπεία και πηγαίνει στο νοσοκομείο πότε με τη μαμά της και πότε με τον αγαπημένο της.

Στην τελευταία της επίσκεψη στο νοσοκομειο με τον αγαπημένο της συνέβη και κάτι που την προβλημάτισε και την έκανε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μία κοπέλα απομακρύνθηκε μόλις άκουσε το διάλογο της ηθοποιού με τον σύντροφό της που του έλεγε ότι είναι κουρασμένη από το γεγονός ότι μόλις υποβλήθηκε σε ακτινοβολίες. Η κοπέλα στο ασανσέρ είχε μάλιστα και τρομοκρατημένο ύφος.

Η Shannen, κατά την επιστροφή της στο σπίτι με το αυτοκίνητο, ανέβασε την παρακάτω εικόνα τονίζοντας πως δεν κολλάει ο καρκίνος και οι ακτινοβολίες δεν περνούν από τον έναν στον άλλο.


Αν εξαιρέσουμε όμως αυτο το περιστατικό, η Shannen δέχεται εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης μέσα από τα social media της.

Read More

And More