Shannen Doherty: Με ροζ περούκα μετά τις χημειοθεραπείες και τη μάχη με τον καρκίνο!

Δίνει τη μεγαλύτερη και πιο δύσκολη μάχη της ζωής της η Shannen Doherty. Η γνωστή σε όλους μας “Μπρέντα” από τη δημοφιλή σειρά “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” και αργότερα πρωταγωνίστρια στις “Μάγισσες” (ως Πρου) διαγνώσθηκε με καρκίνο, πρόσφατα αποκάλυψε πως ο καρκίνος της έχει κάνει μετάσταση και δεν το έχει βάλει στιγμή κάτω.

Πριν λίγο καιρό μάλιστα, ξύρισε το κεφάλι της, καθώς άρχισε να χάνει τα μαλλιά της από τις χημειοθεραπείες και τώρα εμφανίστηκε στο Instagram με ροζ περούκα στέλνοντας το δικό της συγκινητικό μήνυμα.

“Αυτός με αγαπάει με ροζ μαλλιά ή χωρίς μαλλιά. Είμαι ευλογημένη που έχω μια τέτοια ισχυρή ομάδα υποστήριξης ξεκινώντας με τον Kurt Iswarienko, που με αγαπά περισσότερο κάθε δευτερόλεπτο. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν. Ο καρκίνος δεν είναι ευχάριστος, αλλά μπορεί να φέρει το καλύτερο στις σχέσεις ή το χειρότερο. Ευτυχώς, ο γάμος μου έγινε πιο δυνατός!”, έγραψε χαρακτηριστικά.


Πρόσφατα η Shannen έδωσε και μια συγκλονιστική συνέντευξη αποκαλύπτοντας πως παλεύει από τον Σεπτέμβριο του 2015 με τον καρκίνο.

“Είχα καρκίνο στο στήθος και εξαπλώθηκε στους λεμφαδένες και σε μία από τις επεμβάσεις ανακαλύψαμε ότι κάποια από τα καρκινικά κύτταρα μπορεί να έχουν φύγει από τους λεμφαδένες”, είπε και συνέχισε: “Για αυτόν τον λόγο κάνω χημειοθεραπεία και θα ακολουθήσουν οι ακτινοβολίες”.

Και εξομολογήθηκε τους φόβους της: “Το άγνωστο είναι πάντα το πιο τρομακτικό. Θα έχει αποτέλεσμα η χημειοθεραπεία και οι ακτινοβολίες; Θα πρέπει να το ξαναπεράσω; Όλα τα άλλα, ο πόνος, η ζωή χωρίς μαστό, μπορείς να τα διαχειριστείς. Η ανησυχία για το μέλλον σου και το πώς αυτό θα επηρεάσει εκείνους που αγαπάς είναι επίσης δύσκολο”.

Read More

And More