Shaya: Σέξι φωτογράφιση με νέο ανατρεπτικό look!

Με αυτή τη φωτογράφιση η Shaya μας βάζει για τα καλά στο καλοκαίρι! Εντυπωσιακά όμορφη, με τέλειες αναλογίες… Διαθέτει υπέροχη φωνή, λατρεύει την Ελλάδα, της αρέσουν οι ανατροπές και οι εκπλήξεις… Είναι pop star το κορίτσι και φαίνεται στην παρακάτω φωτογράφιση!

Με την βοήθεια του Χρήστου Κούτρα και της Li La Lo μας μιλά για τις αλλαγές στο look tης, τη μόδα, τις συνεργασίες της και την Ελλάδα.

Shaya μάς έχεις συνηθίσει σε αλλαγές. Σήμερα όμως μας άφηνες άφωνους. Πώς αποφάσισες να υιοθετήσεις αυτό το look;

Ενημερώθηκα ότι το concept της φωτογράφισης είναι πολύ καλοκαιρινό, με χρώματα, οπότε είπα να ταιριάξω κι εγώ σε αυτό. Η αλήθεια είναι ότι οι αλλαγές είναι ένα τρελό χόμπι μου και …άρπαξα την ευκαιρία!

Λόγω της δουλειάς σου μεταμορφώνεσαι διαρκώς. Στην καθημερινότητα και στην προσωπική σου ζωή είσαι πιο σταθερή;

Όχι! Δεν είναι μόνο λόγω της δουλειάς μου που κάνω συχνές αλλαγές, είναι κάτι που κάνω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου!

/

Ποια είναι η σχέση σου με τη μόδα. Ποιο ντύσιμο προτιμάς;

Μ’ αρέσει πολύ η μόδα… όχι ότι την ακολουθώ κατά γράμμα, αλλά μου αρέσει να πειραματίζομαι με αυτή. Υπάρχουν πολλά που δεν μ’ αρέσουν πάνω μου, αλλά σέβομαι την μόδα και εμπνέομαι απ’ αυτήν. Προτιμώ το ντύσιμο, που με κάνει να αισθάνομαι όμορφα και άνετα. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση το ρούχο που επιλέγω, να με ¨φοράει¨.

Δίνεις με τους συνεργάτες σου έμφαση σε μια ξεχωριστή αισθητική, που σε ακολουθεί παντού και στα live και στα video clip. Είσαι ικανοποιημένη από το profile που βγάζεις προς τα έξω;

Και βέβαια! Αισθάνομαι ικανοποιημένη με αυτό και πιστεύω ότι με την ομάδα μου έχουμε πολύ καλή χημεία.

/

Γράφεις στίχους αλλά και μουσική σε κάποια απ’ τα τραγούδια σου…Είναι αλήθεια ότι είσαι αυτοδίδακτη;

Ναι! Δεν μπόρεσα σαν παιδί να πάω σε ωδείο, αλλά προσπαθώ να μάθω όσα περισσότερα μπορώ τώρα, γιατί πιστεύω ότι δεν είσαι ολοκληρωμένος καλλιτέχνης εάν δεν ξέρεις κάποια βασικά πράγματα. Είναι πολύ ωραία η αίσθηση της δημιουργίας.

H συνεργασία σου με τον Μark Angelo στο “Far from Everything”, σου άφησε μια αξεπέραστη επιτυχία, όπως και η συνεργασία με τους Stavento. Γενικότερα….έχεις κάνει πολύ σημαντικές συνεργασίες. Ποιες θα ξεχώριζες ιδιαίτερα;

Σίγουρα ξεχωρίζω το ¨Far from Everything¨ γιατί έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ζωή μου, αλλά και τους Stavento. Οι επόμενες συνεργασίες που εκτιμώ πολύ είναι με τους Slick Beats στο τραγούδι ¨Love me¨ και του Dino Mfu με το ¨I’m in Love¨ γιατί μ’ αυτά έδειξα μια άλλη πλευρά μου.

Το “Love me” είναι το πρόσφατο single και είναι ήδη hit. Πόσο σε εκφράζει αυτό το τραγούδι;

Είναι από τα τραγούδια που έχω γράψει, που εκτιμώ πολύ και χαίρομαι ακόμα περισσότερο που άρεσε και στον κόσμο.

/

Στην κλασική ερώτηση για το αν είσαι ερωτευμένη αυτό τον καιρό, λες πάντα την αλήθεια;

Συνήθως δεν απαντώ γιατί προτιμώ να έχω την προσωπική μου ζωή έξω από την δουλειά μου.

/

Ζεις στην Ελλάδα από 12 ετών… Τι είναι αυτό που σ’ αρέσει περισσότερο στη χώρα αυτή;

Μ’ αρέσει πολύ η ζωντάνια που έχει η χώρα μας! Τα φαγητά, οι παραλίες, ο καιρός, η διασκέδασή μας. Βασικά δεν υπάρχουν πολλά που να μην μου αρέσουν αλλά έτσι για να πω κάτι, μισώ την ανοργανωσιά μας.

Ποια είναι η αγαπημένη σου γωνιά της πόλης;

Μου βάζεις δύσκολα τώρα, έχω πολλά αγαπημένα σημεία στην πόλη μας!!! Μου αρέσει παρά πολύ να κάνω βόλτες με το αμάξι το βράδυ, χωρίς την κίνηση, παρέα με καλή μουσική και να απολαμβάνω έτσι όλες τις όμορφες γωνιές της πόλης.

/

Θα πήγαινες στη Eurovision;

Θα πήγαινα, εάν πίστευα ότι έχω το τέλειο τραγούδι που ταίριαζε απόλυτα σε μένα και στο οποίο θα μπορούσα να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου.

Πώς θα χαρακτήριζες τη Shaya; Τι θετικό έχεις και τι αρνητικό ως χαρακτήρας;

Είμαι πολύ ευαίσθητη, δουλευταρού, γλυκιά -με αυτούς που πρέπει-, δοτική! Όμως αυτά τα θετικά χαρακτηριστικά μου, καμιά φορά γίνονται και αρνητικά!

Read More

And More