Shaya: Συνδυάζει διακοπές και δουλειά στην Μύκονο! Η άψογη σιλουέτα που διατηρεί μερικές εβδομάδες πριν τον γάμο της [pics]

Η Shaya δεν λέει να φύγει από την Μύκονο! Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει πλέον επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα – μετά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην Δανία – και ζει ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της ζωής της, μαζί με τον σύζυγό της και τον γιο τους. Η Shaya, όμως, παράλληλα με τις εμφανίσεις της σε γνωστό μαγαζί της Μυκόνου και τις διακοπές της με την οικογένειά της, προετοιμάζει πυρετωδώς και τον γάμο της.

Να σου θυμίσουμε πως τον προσεχή Σεπτέμβρη, η Shaya θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Θοδωρή Παπαντώνη την ίδια μέρα που θα βαφτίσουν και το γιο τους, ενώ το διπλό μυστήριο θα τελεστεί στο Νυδρί της Λευκάδας. Μέχρι την πολυαναμενόμενη μέρα, όμως, το πρόγραμμα της Shaya έχει διακοπές αλλά και… πολύ δουλειά!

Η γνωστή τραγουδίστρια συνεχίζει τις εκρηκτικές της εμφανίσεις στο Kahlua της Μυκόνου και στον ελεύθερό της χρόνο απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα του κοσμοπολίτικου νησιού. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την τραγουδίστρια στην παραλία Παράγκα της Μυκόνου σε χαλαρές στιγμές, λίγες ώρες πριν ανέβει ξανά στη σκηνή. Η Shaya φορώντας ένα λευκό ολόσωμο μαγιό μαγνήτισε τα βλέμματα των λουόμενων, με την άψογη σιλουέτα της.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Τάσος Κοντοκώστας

Read More

And More