Shirley MacLaine: Θα τιμηθεί για το σύνολο της καριέρας της!

Η Σίρλεϊ Μακ Λέιν (Shirley MacLaine), Αμερικανίδα ηθοποιός, χορεύτρια, πολιτική ακτιβίστρια και συγγραφέας θα τιμηθεί από το περιοδικό AARP για τα συνολικά επιτεύγματα της καριέρας της.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός για την ερμηνεία της το 1984 στην ταινία “Σχέσεις Στοργής” θα παραλάβει τη διάκριση στην 18η ετήσια τελετή απονομής των Βραβείων “Movies for Grownups Awards” (Ταινιών για Ώριμες Ηλικίες) στις 4 Φεβρουαρίου του 2019 στο Μπέβερλι Χιλς.

Το AARP Magazine είναι το περιοδικό μεγαλύτερης κυκλοφορίας στον κόσμο, με περισσότερους από 47 εκατομμύρια αναγνώστες, το οποίο απευθύνεται σε κοινό ηλικίας 50+. Εκδίδεται από την Αμερικανική Ένωση Συνταξιούχων (American Association of Retired People) – AARP.

“Το βραβείο σημαίνει πολλά για μένα προσωπικά γιατί το AARP ήταν εκεί όταν ξεκίνησα την καριέρα μου” δήλωσε η Σίρλεϊ Μακ Λέιν. “Πολλές ευχαριστίες προς το AARP για την απονομή αυτού του βραβείου” τόνισε η ηθοποιός που πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο στην ταινία “Ποιος σκότωσε τον Χάρι;”.

H AARP καθιέρωσε τα βραβεία “Movies for Grownups Awards” το 2002 για να γιορτάσει και να ενθαρρύνει τη δημιουργία ταινιών για λάτρεις του κινηματογράφου με ώριμο πνεύμα και σε ένδειξη αναγνώρισης καλλιτεχνών που γυρίζουν φιλμ ελκυστικά για πιο μεγάλης ηλικίας κινηματογραφόφιλους.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να απονείμουμε αυτό το βραβείο στη Σίρλεϊ Μακ Λέιν σημαντική καλλιτέχνη και ένα πραγματικό πρότυπο, που μας γοητεύει και μας διασκεδάζει δεκαετία σε δεκαετία ” δήλωσε Μίρνα Μπλιθ, αντιπρόεδρος του AARP Media.

Βραβεία του περιοδικού AARP έχουν απονεμηθεί στο παρελθόν στους Έλεν Μίρεν, Μόργκαν Φρίμαν, Μάικλ Ντάγκλας, Κέβιν Κόστνερ, Σάρον Στόουν, Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Read More

And More