Σία Κοσιώνη: Έτσι ευχήθηκε στον Κώστα Μπακογιάννη για τα γενέθλιά του

Ο Κώστας Μπακογιάννης από τις πρώτες πρωινές ώρες δεν σταμάτησε να δέχεται τις ευχές για τα φετινά του γενέθλια, μιας και σήμερα είχε την τιμητική του.

Η Σία Κοσιώνη, δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί και δημοσίως στον άνδρα της ζωής της με τον οποίο έχουν δημιουργήσει μαζί την δική τους όμορφη οικογένεια.

Δημοσιεύοντας φωτογραφία με τον χαμογελαστό Κώστα Μπακογιάννη, η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ πρόσθεσε το δικό της “Happy Birthday” μαζί με κόκκινες καρδιές, εκφράζοντας ανοιχτά την αγάπη της προς τον σύζυγό της.

Σία Μπακογιάννη – «Αισθάνομαι σίγουρη για τη σχέση μας»

Πρόσφατα η Σία Κοσιώνη βρέθηκε καλεσμένη στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Προσωπικά» όπου αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή δίπλα στον Κώστα Μπακογιάννη.

«Αισθάνομαι πολύ ήρεμη και σίγουρη για τη σχέση μας. Ισχύει ότι έχουμε λίγο χρόνο για εμάς, αυτό συμβαίνει όμως στα περισσότερα ζευγάρια. Σε εμάς ίσως είναι λίγο χειρότερο. Εγώ κάθομαι τα Σαββατοκύριακα, ο Κώστας δουλεύει. Τον καταλαβαίνω όμως…

Δεν έχω καλύτερο από το να πάμε κάπου οι δυο μας ένα βράδυ… Το να είμαστε οι δυο μας με χορταίνει όσο τίποτα. Είναι ποιοτικός ο χρόνος που περνάμε και αυτό για μένα είναι σημαντικό», είχε δηλώσει η Σία Κοσιώνη.

 

Read More

And More