Σία Κοσιώνη: Η βόλτα με τον γιο της στην Ακρόπολη! [pic]

Αφιερωμένα στον μικρό της πρίγκιπα είναι τα Σαββατοκύριακα για την Σία Κοσιώνη. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων λείπει τις καθημερινές από το σπίτι για να προετοιμαστεί για το δελτίο, αλλά τα σαββατοκύριακα τα αφιερώνει στον μικρό της.

Τώρα μάλιστα, που άνοιξαν και οι αρχαιολογικοί χώροι, μαμά και γιος ξεκίνησαν τις βόλτες τους στην καρδιά της Αθήνας, όπου είναι δήμαρχος ο σύζυγός της και πατέρας του μικρού Δήμου, Κώστας Μπακογιάννης. Το ζευγάρι μένει στο κέντρο της πόλης κι έτσι, οι περισσότεροι περίπατοι γίνονται στο Ζάππειο, αλλά και κοντά στην Ακρόπολη.

Αυτήν τη φορά, λοιπόν, η Σία Κοσιώνη και ο μικρός Δήμος ξεκίνησαν για μια μεγάλη βόλτα και βρέθηκαν να θαυμάζουν τα ιστορικά κτήρια στην καρδιά της Αθήνας, αλλά και να κάνουν μια βόλτα στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

«Στη σκιά του χθες που θα σου δείχνει πάντα το σωστό δρόμο προς το αύριο. #acropolis #athens #greece #greekmonuments #ancientmonuments #eternal», έγραψε με αισιοδοξία η Σία Κοσιώνη και ανέβασε τη φωτογραφία με τον γιο της στο Instagram!

Read More

And More