Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης: Πιασμένοι χέρι χέρι στο Ηρώδειο! [pics]

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Πιασμένοι χέρι χέρι στο Ηρώδειο! [pics] | tlife.gr

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης έχουν δημιουργήσει μία πανέμορφη οικογένεια και ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας, ειδικά από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο γιος τους Δήμος. Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και η γνωστή δημοσιογράφος έχουν μεγάλη αδυναμία στον μικρό και περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί του. Βέβαια δεν παύουν να περνούν και ποιοτικό χρόνο μόνο οι δυο τους βγαίνοντας ρομαντικά ραντεβού είτε σε συναυλίες είτε σε κάποια θεατρική παράσταση, όταν τα επαγγελματικά τους προγράμματα τους το επιτρέπουν.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τον Κώστα Μπακογιάννη και τη Σία Κοσιώνη σε μία από τις βραδινές εξόδους τους στο Ηρώδειο. Το αγαπημένο ζευγάρι απόλαυσε τον Κάρλος Ακόστα, έναν από τους μεγαλύτερους χορευτές της γενιάς του, ο οποίος με αφορμή τα 30 του χρόνια στο χορό ερμήνευσε μερικά από τα πιο εμβληματικά του έργα στο Θέατρο Ηρώδου του Αττικού.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και η ανκοργούμαν του ΣΚΑΪ έφτασαν στο χώρο του αρχαίου θεάτρου πιασμένοι χέρι – χέρι. Οι δυο τους μπορεί να κρατούν χαμηλούς τόνους όσον αφορά την προσωπική τους ζωή αλλά δεν παύουν να είναι ιδιαίτερα τρυφεροί μεταξύ τους ακόμη και στις δημόσιες εξόδους τους.

Η Σία Κοσιώνη έκανε μία ιδιαίτερα σικ εμφάνιση στο Ηρώδειο, φορώντας ένα μακρύ γαλάζιο φόρεμα μαζί με πασμίνα στο ίδιο χρώμα, μιας και έκανε αρκετό κρύο εκείνη την ημέρα, ενώ τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα κότσο.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

READ more