Σία Κοσιώνη: Λαμπερή εμφάνιση στη βράβευσή της - Ποιες άλλες κυρίες βραβεύτηκαν [pics]

Σία Κοσιώνη: Λαμπερή εμφάνιση στη βράβευσή της – Ποιες άλλες κυρίες βραβεύτηκαν [pics] | tlife.gr

Η Σία Κοσιώνη αποτελεί αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες παρουσιάστριες ειδήσεων. Από τον Σεπτέμβριο του 2007 βρίσκεται στο τιμόνι παρουσίασης  του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ και παρά το δύσκολο έργο της συνεχίζει να υπηρετεί πιστά τη δημοσιογραφία.

Ωστόσο, από τον Οκτώβριο του 2017 οι προτεραιότητές της άλλαξαν, καθώς ήρθε στη ζωή ο Δήμος, καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη. Με τον ερχομό του γιου της, η παρουσιάστρια επαναπροσδιόρισε τα δεδομένα της, καθώς όσο και αν αγαπάει τη δουλειά της, εκείνος είναι πάνω από όλους και όλα.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, 20 διακεκριμένες Ελληνίδες τιμήθηκαν για το έργο που προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια η καθεμία στον τομέα της. Μεταξύ αυτών ήταν και η Σία Κοσιώνη, η οποία μαγνήτισε τα βλέμματα όλων με την εντυπωσιακή παρουσία της. Η δημοσιογράφος φημίζεται για το άψογο στιλ της, γεγονός που απέδειξε για ακόμα μια φορά. Ειδικότερα, η ίδια βραβεύτηκε για την παρουσία της και το σκληρό έργο της στο χώρο των Media. Στην τελετή έδωσε το «παρών» και η μητέρα του συζύγου της, Ντόρα Μπακογιάννη, αφού απένειμε μερικά από τα βραβεία της εκδήλωσης.

Εκτός από τη Σία, βραβεύτηκαν η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Σήλια Κριθαριώτη, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Μαρίνα Βερνίκου, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η Βασιλική Μιλλούση, η Μαρία Σάκκαρη και άλλες.

Δες τις φωτογραφίες:

Σία Κοσιώνη-Ειρήνη Νικολοπούλου-Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου-Ελίζα Βόζεμπεργκ

Ελίζα Βόζεμπεργκ

Μίλτος Καμπουρίδης-Μαρίνα Βερνίκου

Σία Κοσιώνη

Λευτέρης Πετρούνιας-Βασιλική Μιλλούση

Ειρήνη Νικολοπούλου-Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Γιώργος Βερνίκος-Μαρίνα Βερνίκου

Μαρίνα Βερνίκου-Ντόρα Μπακογιάννη

Ελίζα Βόζεμπεργκ-Ντόρα Μπακογιάννη-Ρένα Δούρου

Φωτογραφίες: NDP

READ more