Σία Κοσιώνη: Βόλτα στον Εθνικό Κήπο με τον γιο της – Δες πόσο μεγάλωσε ο μικρός Δήμος! [pic]

Η Σία Κοσιώνη, εκτός από μια επιτυχημένη δημοσιογράφος-παρουσιάστρια είναι μια αφοσιωμένη σύζυγος για τον Κώστα Μπακογιάννη και στοργική μητέρα για τον μονάκριβο γιο τους, Δήμο. Η ίδια, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, έχει ελάχιστο χρόνο καθημερινά, τον οποίο φροντίζει να τον αφιερώνει αποκλειστικά στην οικογένειά της.

Η anchorwoman του ΣΚΑΪ κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, φροντίζει να μοιράζεται συχνά-πυκνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

To βράδυ της Κυριακής, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τον μικρό της πρίγκιπα, δείχνοντάς μας πόσο έχει μεγαλώσει. Μαμά και γιος έκαναν βόλτα στον Εθνικό Κήπο, ενώ έβγαλαν και μια αναμνηστική φωτογραφία καθώς τάιζαν τα περιστέρια.

“Να δημιουργείς στιγμές, εικόνες, αναμνήσεις για να σε συντροφεύουν μια ζωή. Τι καλύτερο για μια τέτοια μέρα; Χρόνια πολλά μανούλες!”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε το τρυφερό στιγμιότυπο, το οποίο απέσπασε πολλά likes και σχόλια.

Read More

And More