Σία Κοσιώνη: Χαλαρή βόλτα στον Εθνικό Κήπο μαζί με τον γιο της!

Μπορεί οι υποχρεώσεις μέσα στην εβδομάδα να είναι πολλές και το πρόγραμμα απαιτητικό, όμως τα Σαββατοκύριακα είναι  αφιερωμένα στην οικογένειά της! Ο λόγος για την Σία Κοσιώνη, η οποία πέρα από μια άψογη επαγγελματίας είναι και μια γλυκιά μανούλα. Ο μονάκριβος γιος της την έχει ξετρελάνει και φυσικά αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της.

Η παρουσιάστρια ειδήσεων του ΣΚΑΪ λατρεύει να περνά παραγωγικό χρόνο με τον μικρό Δήμο και να δημιουργεί μαζί του αναμνήσεις για μια ολόκληρη ζωή! Το απόγευμα της Κυριακής, η Σία Κοσιώνη βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και απόλαυσε την βόλτα της στον Εθνικό Κήπο μαζί με αγαπημένα πρόσωπα. Δεδομένου ότι ο ελεύθερος χρόνος της γνωστής δημοσιογράφου να είναι περιορισμένος τις καθημερινές, τα Σαββατοκύριακα αποτελούν την ιδανική ευκαιρία για χαλάρωση και ξέγνοιαστες βόλτες.

Την αποκάλυψη της βόλτας της έκανε η ίδια δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τα νερά της λίμνης, τα οποία αντικατοπτρίζουν την φύση τριγύρω. “Πόση ομορφιά… Βόλτα στον εθνικό κήπο την Κυριακή. Αξία ανεκτίμητη!”, σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Σία Κοσιώνη τράβηξε μια καλλιτεχνική φωτογραφία.

Read More

And More