Σία Βοσκανίδου: Ξεκινά εμφανίσεις δίπλα σε πασίγνωστο τραγουδιστή

Στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο The Bachelor του ALPHA. Η Σία Βοσκανίδου ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, τόσο για τις άψογες αναλογίες της, όσο και για τις επικές της ατάκες.

Στο επίκεντρο πάντα ο Παναγιώτης Βασιλάκος με τον οποίο αρχικά είχαν έρθει αρκετά κοντά μεταξύ τους. Μπορεί η Σία να μην κέρδισε μια θέση στην καρδιά του, αποχώρησε ωστόσο από το ριάλιτι κάνοντας θεαματική έξοδο.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως μέσα από τις δηλώσεις και τα λεγόμενά της για τον 30χρονο εργένη του Bachelor, η Σία κέρδισε αρκετή δημοσιότητα την οποία και θέλησε να χρησιμοποιήσει έξυπνα για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι προετοιμάζεται για το ντεμπούτο της στις νυχτερινές πίστες, κάτι που ανακοίνωσε και η ίδια μιλώντας στην εκπομπή, Pop Up.

“Αυτή είναι η πρώτη φορά που ξεκινάω να δουλεύω βράδυ σαν τραγουδίστρια με τον Θέμη Αδαμαντίδη. Τον θαυμάζω από μικρό παιδί και είναι πραγματικά τιμή μου που βρίσκομαι μαζί του”, είπε η Σία Βοσκανίδου.

 

 

Read More

And More