Σιαμαία στην Ινδία με 4 χέρια και μόνο δυο πόδια, δηλώνουν πως θέλουν να γεράσουν ενωμένα! Φωτογραφίες

Ο Shivanath και ο Shivram γεννήθηκαν πριν από 12 χρόνια στην Ινδία και είναι σιαμαία. Όταν γεννήθηκαν όλοι πίστευαν ότι είναι μετενσάρκωση θεοτήτων, όπως άλλωστε συνηθίζεται στη Ινδία.

Όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες, τα δυο αγόρια έχουν 4 χέρια αλλά μόνο δυο πόδια και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της διαδικτυακής Daily Mail, έχουν δυο εγκεφάλους , δυο καρδιές και δυο πνέυμονες κάτι που κάνει τους γιατρούς να πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να ζήσουν μετά από μια χειρουργική επέμβαση διαχωρισμού.

Τα δυο αδέλφια όμως δηλώνουν ότι του αρέσει έτσι όπως είναι, περνάνε καλά και θέλουν να ζήσουν και να γεράσουν ενωμένοι. Βέβαια επειδή έχουν μόνο δυο πόδια αν τολμούσαν την εγχείριση, ο ένας, ο πιο αδύναμος θα έπρεπε να ζήσει χωρίς πόδια την υπόλοιπη ζωή του…

Πάντως τα αδέλφια, παρά την ιδιαιτερότητά της κατάστασής τους, φαίνεται να απολαμβάνουν τη ζωή τους και παρά το γεγονός ότι έχουν κινητικά προβλήματα, και χρησιμοποιούν και τα χέρια τους για να περπατήσουν , έχουν καταφέρει να κάνουν μόνοι τους πολλές από τις καθημνερινές εργασίες τους, όπως να πλυθούν, να ντυθούν και να ετοιμαστούν για το σχολείο που πρέπει να σημειωθεί ότι είναι άριστοι στις επιδόσεις τους!

Δες βίντεο

Read More

And More