Σιλβέστερ Σταλόνε: Απαντά για τις αιτίες χωρισμού από την επί 25 χρόνια σύζυγό του Τζένιφερ Φλέιβιν

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν έπειτα από 25 χρόνια γάμου ο Σιλβέστερ Σταλόνε και η Τζένιφερ Φλέιβιν. Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί τρεις κόρες αποφάσισε να πάρει διαζύγιο και σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ ο λόγος ήταν ένας σκύλος.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως ο Σιλβέστερ Σταλόνε ήθελε να πάρει ένα ροτβάιλερ για την προστασία της οικογένειας, αλλά η Τζένιφερ είχε αντίθετη άποψη. Η διαφωνία τους για το συγκεκριμένο ζήτημα, σύμφωνα πάντα με το TMZ, έφερε στην επιφάνεια και άλλα προβλήματα που έκαναν την Φλέιβιν να ζητήσει διαζύγιο.

Η αλήθεια ωστόσο φαίνεται πως είναι διαφορετική αφού ο Σιλβέστερ Σταλόνε απαντώντας στο TMZ αναφέρει πως υπήρχαν προβλήματα σχετικά με τον τρόπο φροντίδας του σκύλου, δεδομένου ότι ταξιδεύουν συνεχώς με σπίτια στο L.A. και το Παλμ Μπιτς, και συχνά βρίσκεται μακριά λόγω των γυρισμάτων αλλά προσθέτει: «Δεν τελειώσαμε τη σχέση μας για τόσο ασήμαντους λόγους».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Απλώς τραβήξαμε διαφορετικούς δρόμους. Τρέφω τον υψηλότερο σεβασμό για την Τζένιφερ. Πάντα θα την αγαπώ. Είναι μια καταπληκτική γυναίκα. Είναι ο ωραιότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ».

Παράλληλα, ο Σταλόνε απαντά και για το τατουάζ της Τζένιφερ που κάλυψε στο χέρι του. Ο ίδιος αναφέρει ότι είχε το τατουάζ της Τζένιφερ 14 χρόνια και ήθελε να το φρεσκάρει, αλλά χάλασε και ο σκύλος ήταν απλά μια διόρθωση χωρίς κακή πρόθεση. Όπως λέει, έχει ακόμα ένα μεγάλο τατουάζ με τη Τζένιφερ Φλέιβιν στην πλάτη του.

Read More

And More