Σήμερα είναι μεγάλη star! Μπορείς να μαντέψεις ποιο είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Σήμερα είναι μεγάλη star! Μπορείς να μαντέψεις ποιο είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας; | tlife.gr

Αυτό το κοριτσάκι με τα αφράτα μαγουλάκια και τις φακίδες μεγάλωσε, ομόρφυνε και σήμερα κάνει καριέρα στο τραγούδι στην Αμερική. Έχει σαρώσει τα βραβεία και είναι από τα πιο αγαπημένα νέα ταλέντα της μουσικής σκηνής. Για να μην μιλήσω για το υπέροχο σώμα της, που έχει αποτελέσει αντικείμενο θαυμασμού ακόμη και από διάσημους σχεδιαστές μόδας, όπως ο Alexander Wang! Δεν την κατάλαβες ακόμη;

Μην κλέβεις… θα σου δώσουμε μερικά ακόμη στοιχεία για το κοριτσάκι της φωτογραφίας:
Είναι η πιο νέα τραγουδοποιός που βλέπει το κομμάτι που έγραψε και ερμήνευσε να φτάνει στο νο. 1 των charts

Mε το δεύτερο album της Fearless έγινε η πιο νεαρή καλλιτέχνης που παραλαμβάνει βραβείο Grammy για το Άλμπουμ της Χρονιάς

Έκτοτε κάθε της κυκλοφορία σπάει κυριολεκτικά τα ταμεία. Το τρίτο της album Speak Now, ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο πωλήσεις στην πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του.

Το ρεκόρ του έσπασε το τέταρτο άλμουμ της Red που έκανε 1,27 εκατομμύρια σε 1 εβδομάδα, πωλήσεις που δεν είχε δει κανείς καλλιτέχνης τα τελευταία δέκα χρόνια.

Πρόσφατα εμφανίστηκε στα Ευρωπαϊκά βραβεία MTV και τραγούδησε την τελευταία της επιτυχία «We are Never Ever Getting Back Together!

Αν ακόμη δεν έχεις καταλάβει, σου δίνουμε εμείς την απάντηση. Η μικρή ξανθιά είναι….

TAYLOR SWIFT

Η Taylor μπορεί να γνώρισε την απόλυτη επιτυχία πολύ νωρίς… κουβαλά παρόλα αυτά πάντα μέσα της το ελαφρώς παχουλό κοριτσάκι που ήταν στο γυμνάσιο. Aπό κάποιο άλμπουμ εκείνης της εποχής και η φωτογραφία… “Πιστεύω πως αυτό που είσαι στο σχολείο, στην πραγματικότητα σε ακολουθεί στην επόμενη ζωή σου” αναφέρει. “Δεν αισθάνομαι το cool κορίτσι του πάρτι ποτέ! Κάτι σαν «χαμογέλα και παίξ’ το ευγενική με όλους γιατί κανονικά δεν θα έπρεπε να είσαι εδώ”, αναφέρει με απόλυτη ειλικρίνεια.

READ more