Σήμερα η… ένθετη, daily πρεμιέρα της Ευγενίας στο “10 με 1” !

Είμαι σίγουρη πως θα το ξέρετε το τραγουδάκι, όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν… Ε, αυτό ακριβώς συμβαίνει ! Πάσχα ήταν και πέρασε και τώρα που τα ανταλλάξαμε όλοι τα φιλιά της αγάπης και σουβλίσαμε και τον οβελία και επιστρέψαμε στην καθημερινότητά μας, επέστρεψα κι εγώ προσωπικά η απεγνωσμένη συντάκτρια στην τηλε-καθημερινότητά μου, μιας και τα τηλε-αστεράκια μου τα βρίσκω απο εκεί ακριβώς που τα άφησα !

Ετσι, η σημερινή τηλε-επικαιρότητα ξεκινά με τι άλλο; Μα φυσικά με την Ευγενία Μανωλίδου, λατρεμένο θέμα των ημερών και δη της Μεγάλης Εβδομάδας, μιας και οι Αντεννικοί την… στραύρωσαν για τα καλά και τώρα ; Τώρα επιχειρούν την τηλε-ανάστασή της, μέσα από το “10 με 1 μαζί” !

Και για όσους μέσα στον πανικό της Μεγάλης Εβδομάδας έχασαν επεισόδια, να σας πω στα γρήγορα πως το “Dancing Daily” της Ευγενίας αποτελεί παρελθόν για την απογευματινή ζώνη του καναλιού του Αμαρουσίου, μετά την θλιβερή η αλήθεια είναι πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης της AGB.

Ετσι, η Ευγενία βρέθηκε να κάνει παιχνίδι από την μία μέρα στην άλλη, από το απόγευμα στο πρωί, μιας και οι διοικητικοί του καναλιού του Αμαρουσίου για να μην την αφήσουν στο … πάγκο, αποφάσισαν να την κάνουν… ένθετη στο “10 με 1”.

Αποτέλεσμα; Από σήμερα και κάθε μέρα από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, η Ευγενία για μισή ώρα περίπου θα εμφανίζεται δίπλα στα αγόρια του ΑΝΤ1, προκειμένου να μας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο του “Dancing” ζεστό και σπαρταριστό !

Εννοείται πως περιμένω πως και πως να την δω σήμερα και εννοείται πως θα επιστρέψω δριμύτερη για να σας γράψω εντυπώσεις και όχι μόνο…

Το νου σας !

Read More

And More