Σήμερα η μεγάλη βραδιά των Mad Awards! Δες φωτογραφίες από τη χθεσινή πρόβα

Η μεγάλη μέρα για τα φετινά βραβεία Mad έφθασε και όλοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη λαμπερή βραδιά που θα γίνει κλειστό Τae Kwon Do. Οι οικοδεσπότες του event Θέμης Γεωργαντάς και Μαίρη Συνατσάκη ετοιμάζονται να δώσουν το δικό τους ρυθμό, ενώ μια σειρά από μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες θα είναι οι αποψινοί πρωταγωνιστές.
Λίγο πριν ανοίξει όμως η αυλαία για τη φετινή βραδιά, όλοι οι καλλιτέχνες βρέθηκαν χθες το βράδυ στο κλειστό Τae Kwon Do για να κάνουν τις τελευταίες πρόβες. Το TLIFE ήταν εκεί και σου εξασφάλισε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό.

Η Δέσποινα Βανδή, ο Ηλίας Ψινάκης, η Demy, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Δήμος Αναστασιάδης, η Ήβη Αδάμου, ο Stan, ο Θοδωρής Μαραντίνης, η Μαίρη Συνατσάκη, η Άννα Πρέλεβιτς και η Κατερίνα Στικούδη ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν εκεί.

Οι καλλιτέχνες που θα ανεβούν, μάλιστα, στο stage των Mad Video Music Awards 2012 By Vodafone είναι: Claydee, Demy, House Twins, Koza Mostra, Lucky Man Project, Onirama, Οtherview, Playmen, Professional Sinnerz, Shaya, Slick Beats, Stan, Stavento, the Fade, Vegas, Ήβη Αδάμου, Δήμος Αναστασιάδης, Δέσποινα Βανδή, Νίκος Γκάνος, Ελευθερία Ελευθερίου, Γιώργος Μαζωνάκης, Κώστας Μαρτάκης, MΕΛISSES, Μηδενιστής, ΝΕΒΜΑ, Πάολα, Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Γιώργος Σαμπάνης, Κατερίνα Στικούδη, Ελένη Φουρέϊρα και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.
Δες φωτογραφίες:

Δέσποινα Βανδή

Μαίρη Συνατσάκη

Demy

Κατερίνα Στικούδη

Ηλίας Ψινάκης

Ελευθερία Ελευθερίου

Ήβη Αδάμου

Γιώργος Σαμπάνης

Άννα Πρέλεβιτς

Θοδωρής Μαραντίνης

Stan

Δήμος Αναστασιάδης

Νίκος Γκάνος

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164