Σίμος Κεδίκογλου – Eλισάβετ Κατσαμάκη: Αυτό είναι το φύλο του δεύτερου παιδιού τους

Ο Σίμος Κεδίκογλου πρόκειται να γίνει για δεύτερη φορά πατέρας, καθώς η σύζυγός του Ελισάβετ Κατσαμάκη είναι ξανά έγκυος!

Η ίδια σε συνέντευξή της στο «Secret» των Παραπολιτικών και την Σάσα Σταμάτη μιλάει για το φύλο του μωρού, πώς το ανακοίνωσε στον πρώην υπουργό και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια, αλλά και πώς αντέδρασε εκείνος.

«Είμαι 4 μηνών και μάλλον είναι κορίτσι. Τον Αύγουστο θα κάνω την κατάλληλη εξέταση, για να είμαστε τελείως σίγουροι. Θέλαμε να έχει αδελφάκι ο Βασίλης, να δούμε πώς θα αντιδράσει μόλις το δει» (γέλια). Η μελαχρινή καλλονή αποκαλύπτει πώς ανακοίνωσε στον σύζυγό της ότι θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά: «Τον πήγα μέσα στο lockdown στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, μπροστά από την εκκλησία όπου παντρευτήκαμε, και του είπα: “Είμαι έγκυος”. Έβγαλε μια κραυγή χαράς πολύ δυνατή. Προσπαθούσαμε καιρό να κάνουμε δεύτερο παιδί, όμως ο Θεός τώρα μας το έφερε».

Πώς αντέδρασε όμως ο Σίμος Κεδίκογλου όταν έμαθε ότι μάλλον θα είναι κορίτσι; «Ενθουσιάστηκε από τη μια, αλλά από την άλλη ανησυχεί τι θα γίνει αν συναντήσει κάποιον Σίμο στα 20».

Η Ελισάβετ Κατσαμάκη δηλώνει τρισευτυχισμένη και περιμένει πώς και πώς τον ερχομό του πελαργού: «Εγώ είμαι ενθουσιασμένη, γιατί ήθελα να έχει αδελφάκι ο Βασίλης μας. Είμαι μοναχοπαίδι και δεν μου άρεσε η μοναξιά αυτή. Αν όντως είναι κοριτσάκι, θα είμαι ακόμα πιο χαρούμενη, γιατί θα την ντύνω και θα της μάθω για τη μόδα, για να έχουμε κοινά ενδιαφέροντα».

Read More

And More