Σίμος Κεδίκογλου – Ελισάβετ Κατσαμάκη: Ετοιμάζουν τη βάπτιση της κόρης τους

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σίμος Κεδίκογλου και η σύζυγός του, Ελισάβετ Κατσαμάκη, ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη βάπτιση της 11 μηνών κορούλας τους, που θα γίνει πιθανότατα τον προσεχή Νοέμβριο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret» και της Σάσας Σταμάτη, η μικρή θα ονομαστεί Ισαβέλλα, κάτι που επέλεξε το ζευγάρι, αφού δεν ακολούθησε τον παραδοσιακό τρόπο, να πάρει το όνομα από τους παππούδες ή τις γιαγιάδες.

«Η Ισαβέλλα είναι ίδια όπως όταν ήμουν εγώ μωρό. Είναι πάρα πολύ ήρεμο κοριτσάκι, ξέρει ακριβώς πώς θα πάρει αυτό που θέλει. Δεν κλαίει καν σχεδόν ποτέ. Χαμογελάει συνέχεια, ξεκαρδίζεται. Έχει αρχίσει και ζητάει σιγά-σιγά τον πατέρα της, γιατί αρχίζει και καταλαβαίνει. Η αδυναμία της είναι ο γιος μας, ο Βασίλης. Ο Σίμος είναι πολύ τρυφερός μαζί της. Λέμε το Μυστήριο να γίνει στην εκκλησία όπου παντρευτήκαμε.

Θα καλέσουμε λίγους φίλους και συγγενείς», εξομολογείται η Ελισάβετ Κατσαμάκη. Ο Σίμος Κεδίκογλου και η αγαπημένη του, πρώην μοντέλο και νυν φωτογράφος, παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2018 στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας, στην Ακρόπολη. Στον γάμο τους ήταν παρόντες πολλοί βουλευτές της Ν.Δ., ανάμεσά τους η Ελενα Ράπτη, αλλά και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνις Γεωργιάδης, επιχειρηματίες και παράγοντες του τραπεζικού και του καλλιτεχνικού κόσμου.

Read More

And More