Σίμος Κεδίκογλου – Ελισάβετ Κατσαμάκη: Έτοιμοι να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά

O βουλευτής της Ν.Δ  Σίμος Κεδίκογλου και η φωτογράφος Ελισάβετ Κατσαμάκη έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, που σε λίγους μήνες αναμένεται να μεγαλώσει. Οι ίδιοι δηλώνουν έτοιμοι να υποδεχτούν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους και αδερφάκι του 2.5 ετών γιού τους, Βασίλη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Reallife και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη, η Ελισάβετ Κατσαμάκη διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της. Όσο για τον σύζυγό της, μπορεί να μην έχει όσο ελεύθερο χρόνο θα ήθελε, σε κάθε ευκαιρία όμως, βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του.

“Αυτές τις μέρες βρισκόμαστε στη Βόρεια Εύβοια και με τον Βασιλάκη προσέχουμε τη μαμά” δηλώνει ενθουσιασμένος στην εφημερίδα Reallife o Σίμος Κεδίκογλου και συμπληρώνει: “Ακόμη δε ξέρουμε το φύλο του παιδιού. Δε μας νοιάζει αν είναι αγόρι ή κορίτσι. Αυτό που επιθυμούμε είναι να είναι γερό και καλότυχο. Ο Βασίλης είναι μια γλύκα. Οι οικογενειακές στιγμές δίνουν χρώμα στη ζωή μας, που, λόγω των καταστάσεων που ζούμε τα τελευταία χρόνια έχει γκριζάρει”.

Ο Σίμος Κεδίκογλου και η Ελισάβετ Κατσαμάκη γνωρίστηκαν το 2007, ωστόσο μια συνάντηση αρκετά χρόνια αργότερα, το 2018 ήταν αρκετή για να τους ενώσει. Τέσσερις μήνες μετά, οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και λίγους μήνες μετά κράτησαν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Read More

And More