Σίμος Κεδίκογλου – Ελισάβετ Κατσαμάκη: Το πρώτο καλοκαίρι με τον 8 μηνών γιο τους! [pics]

Το πρώτο καλοκαίρι με τον 8 μηνών γιο τους, τον νεοφώτιστο Βασίλη απολαμβάνουν φέτος ο Σίμος Κεδίκογλου και η σύζυγός του Ελισάβετ Κατσαμάκη και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Μπορεί ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας να μην είχε πολύ ελεύθερο χρόνo, λόγω των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα άλλα σίγουρα βρήκε λίγες μέρες για να τις αφιερώσει στην σύζυγό του και στον μικρό τους πρίγκιπα.

Το ζευγάρι αρχικά βρέθηκε στην όμορφη Τήνο, όπου έγινε και η βάφτιση του μικρού Βασίλη παρουσία λίγων φίλων και συγγενών. Το baby bloom, μάλιστα, ήταν μετ’ εμποδίων, μιας και ενώ το ζευγάρι βρισκόταν στο νησί της Τήνου για τις λεπτομέρειες της βάφτισης, ξέσπασαν οι μεγάλες φωτιές στην Εύβοια, με αποτέλεσμα ο γνωστός πολιτικός να αναγκαστεί να αφήσει για λίγο την οικογένειά του και να βρεθεί στο πλευρό των πυρόπληκτων.

Λίγα 24ωρα μετά την επίσκεψή του στα καμένα, βέβαια, ο Σίμος Κεδίκογλου βρέθηκε και πάλι στο πλευρό της οικογένειά του. Η βάφτιση του γιου του έγινε στη Μεγαλόχαρη και το ζευγάρι συνέχισε για λίγο ακόμη τις διακοπές του με τον γιο του.

Ξετρελαμένοι με τον μικρό μπόμπιρα, μαμά και μπαμπάς δεν τον άφησαν λεπτό από κοντά τους και τα παιχνίδια και οι βόλτες στην παραλία δεν είχαν τέλος. Και φυσικά η μαμά του μικρού Βασίλη που ασχολείται με την φωτογραφία απαθανάτισε τις καλύτερες στιγμές από τις διακοπές με τον γιο της και τις μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media!

Η ευτυχία τους μετά τον ερχομό του μικρού είναι ξεκάθαρη!

Read More

And More