Σίμος Κεδίκογλου – Ελισάβετ Κατσαμάκη: Βάφτισαν την κόρη τους – Αυτό είναι το όνομα της μικρής

Μια άκρως ξεχωριστή ημέρα έζησαν χθες Κυριακή 18 Ιουνίου ο Σίμος Κεδίκογλου και η Ελισάβετ Κατσαμάκη. Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και η σύζυγός του βάφτισαν την 1,5 έτους κόρη τους στον Ιερό Ναό Ιερό της Αγίας Σοφίας στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Η νεοφώτιστη πήρε το όνομα Ισαβέλλα, κάτι που επέλεξε το ίδιο ζευγάρι, αφού δεν ήθελε να ακολουθήσει τον παραδοσιακό τρόπο, να πάρει το όνομα από τους παππούδες ή τις γιαγιάδες της.

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψαν οι γονείς της μικρής, με τον Σίμο Κεδίκογλου και την Ελισάβετ Κατσαμάκη να μοιράζονται φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης τους στα social media. 

«Η βάφτιση του κοριτσιού μας. Ισαβέλλα το φως να είναι πάντα μαζί σου! Σε ευχαριστώ Γιώργο που είσαι τόσο καλός φίλος όλα αυτά τα χρόνια», έγραψε η Ελισάβετ Κατσαμάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Simos Kedikoglou (@simos_kedikoglou)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elizabeth katsamaki (@ekatsamaki)

Ο Σίμος Κεδίκογλου και η αγαπημένη του Ελισάβετ Κατσαμάκη, πρώην μοντέλο και νυν φωτογράφος, παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2018 στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας, στην Ακρόπολη.

Read More

And More