Σίμος Κεδίκογλου: Ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά πατέρας!

Ο Σίμος Κεδίκογλου βιώνει τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής του! Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παντρεύτηκε πριν μερικές εβδομάδες την εκλεκτή της καρδιάς του, Ελισάβετ Κατσαμάκη, σε μία ρομαντική τελετή στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας, στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ενώ το αγαπημένο ζευγάρι ετοιμάζεται να αποκτήσει το πρώτο του παιδί. Ο Σίμος Κεδίκογλου αποκάλυψε στην εφημερίδα Real News πως η σύζυγός του είναι τεσσάρων μηνών έγκυος και μάλιστα περιμένουν αγοράκι!

“Είμαστε πολλοί ευτυχισμένοι! Η σύζυγός μου είναι στην αρχή του τέταρτου μήνα. Περιμένουμε αγοράκι. Η χαρά μας είναι μεγάλη!”, επιβεβαίωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Ν.Δ στην εφημερίδα.

Το love story του ζευγαριού

Ο έρωτάς τους μετρά περίπου έξι μήνες. Η αρχική γνωριμία τους, ωστόσο, είχε γίνει το 2007 σε μία κοινωνική εκδήλωση. Η 20χρονη τότε Ελισάβετ έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ. Η έλξη υπήρχε, όχι όμως και οι κατάλληλες συνθήκες, καθώς εκείνη ετοιμαζόταν να μετακομίσει στο εξωτερικό, προκειμένου να ακολουθήσει τους επαγγελματικούς της στόχους. Τον περασμένο Φεβρουάριο επέστρεψε στην Αθήνα για να πραγματοποιήσει την πρώτη ατομική της έκθεση φωτογραφίας. Σε αυτή την εκδήλωση καλεσμένος ήταν και ο Σίμος Κεδίκογλου και η φλόγα της πρώτης γνωριμίας δεν άργησε να αναζωπυρωθεί.

Στις 28 Ιουνίου του 2018, το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας, στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου, σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Ο ερχομός του πρώτου τους μωρού πρόκειται να συμπληρώσει την ευτυχία τους!

Read More

And More