Σιντορέλα: ”Ποτέ δεν αισθάνθηκα άσχημα που κατάγομαι από την Αλβανία.”

Ένα από τα φαβορί του ”Next Top Model”, η Σιντορέλα Τόλη, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”People” μίλησε για τον ρατσισμό, την συμμετοχή της στο παιχνίδι και δηλώνει πολύ χαρούμενη που κατάφερε να φτάσει στον τελικό. Σκοπεύει να τελειώσει την τρίτη τάξη του Λυκείου, στην οποία έμεινε λόγω απουσιών, αμέσως μετά το ρεάλιτι και ταυτόχρονα να εργάζεται σαν μοντέλο.

”Είμαι από την Αλβανία! Ε, και; Δεν νομίζω ότι είναι κακό αυτό. Αυτή τη γνώμη έχουν όλοι οι φίλοι μου, οι συμμαθητές και οι γείτονές μου στην Κυψέλη, όπου μεγάλωσα από τα 2 μου χρόνια. Σήμερα ανακαλύπτω πως δεν έχει πρόβλημα ο κόσμος που με συναντάει στο δρόμο. Ποτέ στην ζωή μου δεν αντιμετώπισα ρατσισμό”, είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Επιπλέον, όπως παραδέχτηκε, από μικρή ήταν ένα κοριτσάκι – Barbie! ”Ζούσα στον δικό μου – ροζ- κόσμο”, ανέφερε η Σίντι, που στις 14 Φεβρουαρίου έδωσε σε θαυμαστές τα πρώτα της αυτόγραφα. ”Με σταμάτησαν κάποια παιδιά που πήγαιναν στο σχολείο και μου ζήτησαν να τους υπογράψω. Τρελάθηκα! Βέβαια, έχω μεγάλη ευθύνη που με βλέπουν ως πρότυπο και πρέπει να προσέχω πολύ την εικόνα μου.”

Read More

And More