Σιντορέλα Τόλη: Οι πρώτες δηλώσεις της νικήτριας του GNTM στο TLIFE για τον ερχομό της κόρης της – “Είναι κάτι πρωτόγνωρο”

Μια υπέροχη αποκάλυψη έκανε χθες το απόγευμα, η καλλονή Σιντορέλα Τόλη, μέσα από τα προσωπικά της social media. Η νικήτρια του Next Top Model έγινε για πρώτη φορά μητέρα, φέρνοντας στον κόσμο – σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE – ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που της έκλεψε απευθείας την καρδιά! Το πανέμορφο μοντέλο, που κέρδισε το reality μόδας το 2011 και από τότε έχει διανύσει μια λαμπρή καριέρα στον χώρο του modelling, γέννησε στις 28 Οκτωβρίου και από τότε ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας.

Σήμερα, η Σιντορέλα Τόλη μιλά στο TLIFE για τα πρώτα της συναισθήματα ως μανούλα, ενώ περιγράφει ότι το lockdown ήρθε σε καλή εποχή για εκείνους, καθώς έτσι κι αλλιώς πρέπει να μείνει μέσα, μέχρι το μωράκι της να δυναμώσει. “Είναι κάτι πολύ πρωτόγνωρο και πολύ όμορφο. Αυτό που κρατάς ένα τοσοδούλι μωράκι στην αγκαλιά σου και νιώθεις ότι έχει μόνο εσένα. Πολύ χαρά και πολύ συγκίνηση…

Σίγουρα είναι δύσκολο να φέρνεις ένα παιδί, σε περίοδο πανδημίας. Γεννήσαμε πριν κλείσουμε ευτυχώς. Αλλά έτσι κι αλλιώς εμείς θα μέναμε σπίτι ένα μήνα, σαράντα μέρες μέσα για να δυναμώσουμε. Οπότε για εμάς το lockdown φαίνεται λίγο πιο εύκολο. Με τον σύζυγό μου, είμαστε αρκετά χρόνια μαζί”.

Μάλιστα, το γνωστό μοντέλο ανέφερε στο TLIFE πως φυσικά παρακολουθεί GNTM!

Στο αν θα ήθελε να συμμετέχει, η Σιντορέλα απάντησε πως αυτή την περίοδο, η απόλυτη προτεραιότητα είναι η κορούλα της: “Βλέπω GNTM, δεν έχω ξεχωρίσει κάποιον. Όλα τα παιδιά είναι καλά. Εντάξει νομίζω φέτος ότι το παιχνίδι είναι αντρική υπόθεση. Δεν θα πήγαινα… Η αφοσίωσή μου είναι αλλού!”

Read More

And More