Σιντορέλα Τόλη: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η νικήτρια του «Next Top Model 2»;

Τη γνωρίσαμε μέσα από το «Next Top Model 2», στο οποίο κατέκτησε την πρωτιά. Ο λόγος για την πανέμορφη Σιντορέλα Τόλη, η οποία παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «TV Έθνος» με αφορμή τον νέο κύκλο του «Νext Top Model» που παίζεται στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του STAR.

Η εντυπωσιακή κοπέλα αποκάλυψε που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα, επτά χρόνια μετά τη νίκη της στο reality μόδας. Ακόμα εξομολογήθηκε πως αισθάνθηκε όταν είδε το τρέιλερ του φετινού GNTM στην τηλεόραση, αλλά και το κατά πόσο αυτά που βλέπαμε τότε στις οθόνες μας αντιστοιχούσαν στην πραγματικότητα.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Γιατί επιλέξατε να πάτε στο «Next Top Model 2»;

Επέλεξα να πάω γιατί ήμουν 16 ετών, μόλις είχα ξεκινήσει το μόντελινγκ, ήμουν πάρα πολύ φρέσκια και ήθελα πολύ να ζήσω αυτή την εμπειρία.

Όταν είδατε το πρώτο διαφημιστικό τρέιλερ του «GNTM», τι πέρασε από το μυαλό σας;

Αν θα μπορούσα να ξαναπάω με τις ίδιες κοπέλες και να ξαναζήσω κάτι παρόμοιο. Είχα τόσο πάθος όταν πήγα στον διαγωνισμό που θα ήθελα να ξαναζήσω αυτή την εμπειρία.

Πώς είδατε την επιστροφή του διαγωνισμού;

Από τη μια, χάρηκα πάρα πολύ για την επιστροφή αυτού του διαγωνισμού, αλλά, από την άλλη, απογοητεύτηκα λίγο με αυτό που είδα στην οθόνη. Στο δικό μας «Next Top Model» όλα τα κορίτσια ήμασταν πιο ήρεμες. Τώρα βλέπω πολύ ανταγωνισμό από τα κορίτσια και δεν βλέπω τον λόγο για έναν τόσο μεγάλο ανταγωνισμό. Γιατί πιστεύω ότι κάθε κοπέλα έχει την τύχη της. Κάθε κοπέλα φτάνει μέχρι εκεί που φτάνει. Και επίσης, αυτό που πιστεύω είναι ότι δεν υπάρχει τόσο μεγάλος ανταγωνισμός μέσα στον χώρο της μόδας.

Όσα βλέπουμε επί της οθόνης απηχούν την πραγματικότητα;

Αν κρίνω από το δικό μας «NTM», ήταν πραγματικά όλα όσα έβγαιναν προς τα έξω. Δεν ήταν κάτι ψεύτικο. Έτσι και τώρα, είναι αληθινό και πραγματικό αυτό που βλέπουμε.

Εσάς σας βοήθησε το «Next Top Model» στη μετέπειτα επαγγελματική σας πορεία;

Η αλήθεια είναι ότι όταν βγήκα νικήτρια από το παιχνίδι έκανα αρκετές δουλειές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αλλά επέλεξα να δουλεύω πιο πολύ στο εξωτερικό. Γιατί μου άρεσαν πάντα τα ταξίδια, να γνωρίζω άλλους ανθρώπους και να δουλεύω με διαφορετικούς ανθρώπους. Πλέον εργάζομαι στην Κίνα και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη από τις συνθήκες δουλειάς εκεί.

Ο κόσμος της μόδας είναι πραγματικά σκληρός;

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο σκληρός όσο τον παρουσιάζουν μέσα στο παιχνίδι. Δεν θα σου μιλήσουν με τόση αγένεια που μιλάνε στα κορίτσια. Δεν θα σε πιέσουν να κάνεις πράγματα αν δεν είσαι εσύ έτοιμη. Κάθε μοντέλο έχει τον μάνατζέρ του. Σου λέει «έχουμε αυτήν τη δουλειά και πρέπει να κόψεις τα μαλλιά σου» και σε ρωτάει παράλληλα αν είσαι σε θέση να το κάνεις, λέγοντάς σου παράλληλα και τα χρήματα που θα πάρεις αν το κάνεις. Και εσύ μετά επιλέγεις αν θες να πας στο κάστινγκ για να σε δει ο πελάτης. Δεν είναι ότι πας στη δουλειά κατευθείαν και σου λένε «θα κόψεις τα μαλλιά σου αγορίστικα» και έτσι πρέπει να το κάνεις ντε και καλά.

Πρέπει να γίνεται αυτή η αυστηρή κριτική στα μοντέλα, έτσι όπως γίνεται;

Νομίζω ότι είναι ανάλογα με τον άνθρωπο. Κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται λίγο πιο σκληρή κριτική, ενώ άλλοι μπορούν να καταλάβουν με πολύ απλά λόγια αυτό που θέλουν να τους περάσουν. Πιστεύω ότι είναι λίγο υπερβολικό αυτό που βλέπουμε τώρα. Την Ηλιάνα πώς τη βλέπετε στον ρόλο του κριτή; Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ η Ηλιάνα. Νομίζω ότι έχει πείρα και μπορεί να το κάνει αυτό. Είναι, δηλαδή, πολύ μέσα στα πράγματα, στις φωτογραφήσεις, στις επιδείξεις, ξέρει ακριβώς πώς γίνεται μια δουλειά και μια επίδειξη.

Read More

And More