Σίσσυ Φειδά – Γιώργος Ανδρίτσος: Full in love στα σοκάκια της Μυκόνου! [pics]

Στη Μύκονο βρίσκονται η Σίσσυ Φειδά και ο Γιώργος Ανδρίτσος το τελευταίο διάστημα, απολαμβάνοντας στο έπακρον τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Το ζευγάρι κάνει τα μπάνια σε κοσμικές παραλίες του νησιού παρέα με φιλικά του πρόσωπα, έχοντας πάντα μαζί του την κορούλα του, Διώνη, που είναι η απόλυτη προτεραιότητά του. Ωστόσο, δεν είναι λίγα τα βράδια που η interior designer και ο επιχειρηματίας επιλέγουν να πραγματοποιούν εξόδους μόνο για δύο, προκειμένου να αφιερώνουν λίγο χρόνο στη σχέση τους.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να… βολτάρουν στα σοκάκια του νησιού και να δείχνουν στα καλύτερά τους. Χαλαροί και φανερά ευδιάθετοι, η Σίσσυ και ο Γιώργος περπατούσαν συνεχώς αγκαλιασμένοι, συζητούσαν και γελούσαν, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι. Εκείνος ντυμένος casual κι εκείνη όπως πάντα chic, επιλέγοντας ένα maxi δαντελωτό φόρεμα και πορτοκαλί ψηλοτάκουνα πέδιλα, έκαναν τα φλας να αστράψουν πάνω τους και όλα τα βλέμματα να γυρίσουν προς το μέρος τους.

Δες τις φωτογραφίες:

Το ζευγάρι είναι full in love, όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας του και με κάθε του κοινή εμφάνιση αποδεικνύει πώς ο γάμος, όχι μόνο δεν σκοτώνει τον έρωτα, αλλά αντιθέτων τον δυναμώνει ακόμα περισσότερα.

Read More

And More