Σίσσυ Φειδά: Ξέγνοιαστες διακοπές στη Μύκονο και τον Σεπτέμβριο! [pics]

Τι κι αν έχει μπει ο Σεπτέμβρης, η Σίσσυ Φειδά δεν λέει να φύγει από το αγαπημένο της νησί! Η γνωστή interior designer απολαμβάνει εδώ και ένα μεγάλο διάστημα τις διακοπές της στην Μύκονο, μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Ανδρίτσος και την κορούλα τους, Διώνη. Το ζευγάρι βρίσκεται, για άλλη μια χρονιά, στο αγαπημένο του νησί αλλά πλέον βιώνει το καλοκαίρι του διαφορετικά, μιας και τον τελευταίο χρόνο είναι γονείς ενός πανέμορφου κοριτσιού.

Η Σίσσυ Φειδά κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απολαμβάνει όμορφες καλοκαιρινές στιγμές με την οικογένειά της. Ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει πολλές φορές στην Μύκονο να περνάνε ξέγνοιαστες στιγμές στην θάλασσα. Είναι άλλωστε ο σταθερός καλοκαιρινός προορισμός της Σίσσυς και του Γιώργου εδώ και πολλά χρόνια.

…September on the beach! #mykonos #september #greece #blue #sky

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy Feida (@sissyfeida) στις

A little bit more summer, at the best Japanese cuisine!!!#kikumykonos #japanese #bestrestaurants #mykonos #greece #luxurylife #highcusine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy Feida (@sissyfeida) στις

Το ζευγάρι ανυπομονούσε να κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί και μετά τον ερχομό του είναι η απόλυτη προτεραιότητά του. Η Σίσσυ Φειδά είναι μια ευτυχισμένη μαμά, η οποία αφιερώνει όλη τη μέρα της στην μικρή της πριγκίπισσα. Έτσι και οι καλοκαιρινές τους διακοπές ήταν αφιερωμένες στην μικρή Διώνη, η οποία χάρηκε την θάλασσα και τα παιχνίδια, στο πλευρό των γονιών της.

Read More

And More