Σίσσυ Φειδά: “Με έσπρωξαν 9 μηνών έγκυος και χτύπησα”

Δύσκολες ώρες για την Σίσσυ Φειδά και τον σύζυγό της Γιώργο Ανδρίτσο με δικαστικές περιπέτειες που όπως όλα δείχνουν θα συνεχιστούν για αρκετό καιρό.

Διάβασε εδώ τις δηλώσεις των εμπλεκόμενων στο TLIFE

Σήμερα η εφημερίδα Freddo, επανέρχεται στο θέμα με την Σίσσυ Φειδά, να περιγράφει λεπτό προς λεπτό το περιστατικό με τον δικαστικό επιμελητή στον οποίο και κατέθεσε μήνυση.

Στη μήνυση η Σίσσυ Φειδά περιγράφει μεταξύ άλλων: “Εγώ είχα ήδη φτάσει στην εξώπορτα δίπλα στον σύζυγό μου, αφού είχα περιέλθει σε κατάσταση τρόμου και πανικού.Εκείνος, προσπαθούσε να τους ηρεμήσει λέγοντας πως” η σύζυγός μου είναι στον 9ο μήνα της κύησης και δεν θέλουμε φασαρίες”…Παρά τις παρακλήσεις μας και τις παραινέσεις να φύγουν, εκείνοι και οι τρεις , επειδεικνύοντας ανάρμοστη συμπεριφορά και απωθώντας με την σωματική τους δύναμη εμένα και τον σύζυγό μου,μου προκάλεσαν κίνδυνο της ζωής, τόσο της δικής μου, όσο και του εμβρύου μου, και σε κάθε περίπτωση τη σωματική μου βλάβη, καθώς και απειλή αυτής, λόγω και έργω. Μάλιστα λόγω της απρόκλητης ταραχής που μου προκάλεσαν οι μηνυόμενοι, ένιωσα κόπωση, αδυναμία και υπέστην πολλαπλά λιποθυμικά επεισόδια”

Read More

And More