Σίσσυ Φειδά: Οι πρώτες γιορτινές αγορές με την κόρη της Διώνη! [pics]

Τι κι αν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές και το καθημερινό της πρόγραμμα ιδιαίτερα απαιτητικό, η Σίσσυ Φειδά έχει ως βασική προτεραιότητα την κόρη της Διώνη. Η μικρή που εξελίσσεται σεfashion icon έχει ξετρελάνει την οικογένεια και είναι η πρωταγωνίστρια στη ζωή της γνωστής interior designer και του συζύγου της Γιώργου Ανδρίτσου.

Η μικρή Διώνη σε λίγους μήνες (τον Φλεβάρη του 2018) θα κλείσει τα δύο της χρόνια και ήδη η διάσημη μαμά της, την έχει συνεχώς μαζί στις εξόδους της. Αυτήν τη φορά, μάλιστα, οι δυο τους έκαναν τη βόλτα τους και τις πρώτες γιορτινές αγορές στα βόρεια προάστια και το απόλαυσαν.

Μαμά και κόρη διασκέδασαν κάνοντας βόλτες και αγοράζοντας μπαλόνια με τις αγαπημένες παιδικές ηρωίδες της Διώνης -την Minnie και την Hello Kitty. Η μικρή μάλιστα, ενθουσιάστηκε πολύ και δεν άφηνε τα παλόνια από τα χέρια της…

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τις απαθανάτισε μάλιστα σε αυτόν το χαλαρό περίπατο στα μαγαζιά, όπου και οι δυο με άψογο στυλ έκλεψαν τις εντυπώσεις. Μην ξεχνάς πως η Σίσσυ έχει πει σε συνεντεύξεις της πως η μικρή διαλέγει μόνη της τα ρούχα της και πώς όταν μεγαλώσει αυτό θα γίνει μάλλον πιο έντονο. Άλλωστε και η ίδια δίνει μεγάλη σημασία στην εμφάνισή της και έχει πάντα προσεγμένα και κομψά outfit.

Read More

And More