Σίσσυ Φειδά: Ποινή φυλάκισης για τον σύζυγό της, Γιώργο Ανδρίτσο!

Καμπάνα φυλάκισης δέκα μηνών αλλά με τριετή αναστολή, έριξε το Β’ Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, στον σύζυγο της Σίσσυς Φειδά, Γιώργο Ανδρίτσο για τον ξυλοδαρμό ενός δικαστικού τον Ιούνιο του 2016.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Εspresso, σε βάρος του επιχειρηματία είχε ασκηθεί δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη βία, εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ύστερα από μήνυση που έιχε καταθέσει εις βάρος του ο δικαστικός επιμελητής.

Ο Γιώργος Ανδρίτσος έφτασε νωρίς χθες το πρωί στο κτίριο 2 της Ευελπίδων, μαζί με τη σύζυγό του, η οποία κατέθεσε ως μάρτυρας στο δικαστήριο, καθώς ήταν παρούσα στο επεισόδιο. Ο μηνυτής εξήγησε πως πήγε στο σπίτι τους στις 8 Ιουνίου του 2016, προκειμένου να προχωρήσει σε κατασχέσεις λόγω οφειλών της Σίσσυς Φειδά, η οποία είχε κάνει ανοίγματα στον χώρο της εστίασης. Είχαν εκδοθεί διαταγές πληρωμές για οφειλές που ξεπερνούσαν τα 400.000 ευρώ, αλλά δεν τις είχε εξυπηρετήσει.

Ο μηνυτής ισχυρίστηκε πως όταν άνοιξε την πόρτα ο Γιώργος Ανδρίτσος και είδε τους δικαστικούς υπαλλήλους, εγινε έξαλλος, φώναζε και άρχισε να τον χτυπάει με κλωτσιές και μπουνιές. Ο ίδιος ισχυρρίστηκε πως βρισκόταν σε άμυνα και πως μπήκε στη μέση να προστατέψει την έγκυο σύζυγό του. Μάλιστε, υποστήριξε ότι η αγανάκτησή του ήταν δικαιολογημένη, καθώς οι δικαστικοί επιμελητές δεν είχαν δικαίωμα να προχωρήσουν σε κατασχέσεις στον συγκεκριμένο χώρο.

Η έδρα έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο χωρίς να του αναγνωρίσει ελαφρυντικά, όπως αυτό του πρότερου έντιμου βίου που είχε ζητήσει η πλευρά του Γιώργου Ανδρίτσου.

Read More

And More