Σίσσυ Φειδά: Σαββατοκύριακο στην παραλία – Τα μυστικά του καλλίγραμμου κορμιού της! Φωτογραφίες

Ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο στην αγαπημένη της Μύκονο έζησε η Σίσσυ Φειδά. Η γνωστή διακοσμήτρια που περνάει τον τελευταίο καιρό ανάμεσα σε Αθήνα Μύκονο και Λονδίνο λόγω της δουλειά της, κατάφερε αυτό το Σαββατοκύριακο να χαλαρώσει στο Καλό Λιβάδι στη Μύκονο αλλά και να περάσει στιγμές με τις φίλες της και τον σύζυγό της.
Η Σίσσυ που είναι σικ και στην παραλία εντυπωσίασε για μια ακόμα φορά με το καλλίγραμμο και γυμνασμένο – όσο ακριβώς χρειάζεται- κορμί της.

Η ίδια έχει μιλήσει σε συνέντευξή της στο TLIFE για την γυμναστική που κάνει, τονίζοντας πως δεν της αρέσει αλλά το κάνει για κάποια μυοσκελετικά προβλήματα που έχει. Τελικά όμως η γυμναστική αυτή, της κάνει καλο και αισθητικά:

“- Ποια είναι η σχέση σου με τη γυμναστική; Κάκιστη. Το κάνω γιατί πρέπει να το κάνω. Επειδή έχω κάποια μυοσκελετικά προβλήματα και πραγματικά όταν κάνω γυμναστική με βοηθά πάρα πολύ και στη στάση του σώματος και με τους πόνους και τα θέματα που αντιμετωπίζω. Το θετικό είναι ότι αυτό έχει πολύ καλά αποτελέσματα και αισθητικά πάνω μου. Αλλά αν είχα την πολυτέλεια να μην χρειάζεται να κάνω, δεν θα το εκάνα. Αυτό που λένε ευεξία, καμία σχέση. Εγώ μετά τη γυμναστική θέλω μια ώρα ύπνο. Δεν είμαι εγώ σε αυτή την κατηγορία. Θα μου άρεσε να κάνω παθητική γυμναστική, να είμαι ξαπλωμένη συνέχεια και να γυμνάζομαι. Να παίρνω ένα χάπι και να γυμνάζομαι”.

Η όμορφη interior designer, απόλαυσε τα δροσερά νερά και τον καυτό ήλιο του νησιού ενώ το βράδυ ήπιε το ποτό της με καλές της φίλες

Και όταν λέμε σικ και στην παραλία εννοούμε την… παρακατω φωτογραφία που δημοσίευσε ή ίδια, λέγοντας πως το κοραλί είναι το αγαπημένο της, καλοκαιρινό χρώμα

Coral is one of my favourite summer colours! Sunbath in @bilitisswimware #sissyfeida #summer #mykonos

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sissy Feida (@sissyfeida) στις

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164