Σίσσυ Φειδά: Το εντυπωσιακό γραφείο που διακόσμησε

Ξεχωρίζει για το στιλ και την ιδιαίτερη αισθητική της. Η Σίσσυ Φειδά φροντίζει να έχει τη δική της “ταυτότητα” τόσο στην εμφάνισή της όσο και στο χώρο της. Άλλωστε λατρεύει τη δουλειά της και της αρέσει να ψάχνει τρόπους να κάνει τους χώρους που διακοσμεί μοναδικούς. Αυτή τη φορά, η γνωστή interior designer, ανέλαβε να διακοσμήσει ένα γραφείο σε σπίτι και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy Feida (@sissyfeida) στις

Το τελευταίο διάστημα η Σίσσυ Φειδά έχει εκδηλώσει μια αδυναμία στους πολύτιμους λίθους και στις πιο πολυτελείς γωνιές. Έχει μοιραστεί αρκετές στιγμές της εν ώρα εργασίας όπου βλέπουμε να κυριαρχεί αυτό το στοιχείο. Επιδιώκει να δουλεύει σε ευχάριστο περιβάλλον καθώς οι ώρες που αφιερώνει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις είναι αρκετές.

Όλες οι υπόλοιπες είναι αποκλειστικά για την κόρη της και τον σύζυγό της Γιώργο Ανδρίτσο. Η ενός έτους Διώνη, όπως βαφτίστηκε φέτος το καλοκαίρι, έχει ξετρελάνει και τους δύο και με δυσκολία την αποχωρίζονται τις ώρες που πηγαίνουν στη δουλειά. Ειδικά η Σίσσυ!

Home office decoration #interiordesign and #bespoke #furnishing by #sissyfeida #sissyfeidainteriors #decoration #furniture #customized #luxury

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy Feida (@sissyfeida) στις

Read More

And More