Σίσσυ Καλλίνη: Με κορονοϊό η συνεργάτιδα της Ιωάννας Μαλέσκου – Τι αποκάλυψε για τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν;

Για δεύτερη ημέρα, η εκπομπή της Ιωάννας ΜαλέσκουLove it” ξεκίνησε με μία απουσία, αφού όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια η συνεργάτιδά της, Σίσσυ Καλλίνη βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

«Κοντά μας δεν είναι η Σίσσυ γιατί βγήκε θετική στον κορονοϊό, είναι όμως καλά και σε λίγο θα συνδεθούμε μαζί της» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου στην έναρξη της εκπομπής.

Στην πορεία της εκπομπής, υπήρξε σύνδεση μέσω skype με τη Σίσσυ Καλλίνη η οποία μίλησε για την περιπέτεια με τον κορονοϊό:

«Το περνάω ελαφριά επειδή είμαι εμβολιασμένη. Την τελευταία μου δόση την έκανα τον Αύγουστο και μου φάνηκε περίεργο που νόσησα γιατί ήταν και μικρό το χρονικό διάστημα από την τελευταία μου δόση… Το περνάω ελαφριά επειδή είμαι εμβολιασμένη, έχω χάσει την όσφρηση και τη γεύση μου, είναι πολύ ενοχλητικό αλλά μπροστά σε αυτό που θα μπορούσε να μου συμβεί είμαι ευγνώμων» είπε αρχικά η Σίσσυ Καλλίνη.

Και πρόσθεσε: «Είμαι στην τρίτη μέρα τώρα, είναι δυο μέρες που το γνωρίζω. Είμαι πολύ πιεσμένη ψυχολογικά γιατί είμαι μαμά δυο παιδιών και μας αρέσει να παίζουμε, να αγκαλιαζόμαστε, να φιλιόμαστε και πρέπει να μπω σε μια διαδικασία να τους εξηγήσω – ευτυχώς έχουν πάρα πολλή κατανόηση – ότι νόσησα από κορονοϊό, ήξεραν τι είναι, τους είχα μιλήσει. Νόσησα οπότε είμαστε στο σπίτι, εγώ πρέπει να φοράω διπλή μάσκα, απολυμαίνω τα πάντα, φοράω γάντια… Μόνο σε εξωτερικούς χώρους μπορώ να είμαι χωρίς μάσκα και μετά απολυμαίνω όλες τις επιφάνειες και μετά απομονώνομαι στα δωμάτια».

Read More

And More