Σίσσυ Χρηστίδου: Απαντά πρώτη φορά για το θέμα των κιλών της! [video]

Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου η διαμάχη του Δημήτρη Παπανώτα με τους Παύλο Σταματόπουλο, Θοδωρή Μαραντίνη, Σίσσυ Χρηστίδου σχετικά με τα “παραπανίσια” κιλά της τελευταίας. Ο Δημήτρης Παπανώτας και το υπόλοιπο πάνελ της εκπομπής “Happy Day” σχολίασαν με άκομψο τρόπο το γεγονός, ότι η Σίσσυ Χρηστίδου δεν διαθέτει τις αναλογίες που διέθετε παλιότερα, με τον Χρήστο Βαρθαλίτη να αναφέρει πως το πρόσωπο της Σίσσυς του θυμίζει εκείνο της Κατερίνας Ζαρίφη.

Όπως ήταν λογικό, τα περιβόητα σχόλια δεν γινόταν να μην σχολιαστούν από τον στενό φίλο και συνεργάτη της Σίσσυς, Παύλο Σταματόπουλο αλλά και τον σύζυγο της παρουσιάστριας Θοδωρή Μαραντίνη, του οποίου τα λόγια ήταν αποστομοτικά.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΙΠΕ

Η γλυκιά παρουσιάστρια θέλοντας να απαντήσει σε όσους υποστήριξαν, ότι ο Παύλος Σταματόπουλος έκανε μεγάλο θέμα το συγκεκριμένο γεγονός προκειμένου να προωθηθεί η εκπομπή τους, μοιράστηκε μερικά βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Ειδικότερα, η Σίσσυ ανέφερε πως θα μιλήσει εκτενώς για όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες την ερχόμενη Κυριακή, όταν δηλαδή η πρεμιέρα της εκπομπής της θα αποτελεί παρελθόν.

Δες στο βίντεο τι ακριβώς είπε:

Read More