Σίσσυ Χρηστίδου: Απαντά στη νέα ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια – «Επιμένετε σε κάτι καταγεγραμμένο»

Σε κόντρα βρίσκονται τις τελευταίες ώρες, ο Αλέξης Κούγιας και η Σίσσυ Χρηστίδου, μετά την αντιπαράθεση για όσα συζήτησαν γύρω από την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Με αφορμή μέρος της δικογραφίας αλλά και φωτογραφιών και μηνυμάτων που κυκλοφόρησαν σε ενημερωτικές ιστοσελίδες σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Αλέξης Κούγιας βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

Δες όσα ακολούθησαν:

Στη συνέχεια μάλιστα ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση για όσα συνέβησαν στον αέρα της εκπομπής με τη Σίσσυ Χρηστίδου αλλά και τον συνεργάτη της, Νίκο Συρίγο.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Η νέα ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

Πριν λίγη ώρα, ο Αλέξης Κούγιας και αφού είδε την απάντηση της παρουσιάστριας, έστειλε νέα ανακοίνωση με αποδέκτη τόσο τη Σίσσυ Χρηστίδου όσο και τον συνεργάτη της, Νίκο Συρίγο.

«Ουδέποτε παραδέχθηκα ότι οι φωτογραφίες από τα απόρρητα προσωπικά δεδομένα του εντολέως μου Δημητρίου Λιγνάδη, αφορούν ανηλίκους, ακόμη και σε νομικό επίπεδο.

Όσο για τον συμπαρουσιαστή σας που επαγγέλλεται, όπως δήλωσε, το μανάβη και ο οποίος χωρίς να είμαι παρών τόλμησε να εκστομίσει τη φράση «έχει ο καιρός γυρίσματα», θέλω να του δηλώσω, εκ μέρους του εντολέως μου κ. Δημητρίου Λιγνάδη ότι πράγματι έχει ο καιρός γυρίσματα, όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για όσους προκαταδίκασαν τον κ. Λιγνάδη μη σεβόμενοι το τεκμήριο αθωότητος και να είναι σίγουρος ότι θα έχει πολύ κακό καιρό, όχι όμως στην τηλεόραση, αλλά στις δικαστικές αίθουσες, γιατί αυτοί που τον κατέστρεψαν θα πρέπει να τον αποζημιώσουν», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Κούγιας.

 

Η νέα απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου

 

Η παρουσιάστρια απάντησε με τη σειρά της μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter: «Κύριε Κούγια, επιμένετε σε κάτι καταγεγραμμένο. Ειλικρινά καταλαβαίνω, λόγω της θέσης σας, να θέλετε να το ανατρέψετε. Μπορείτε να το κάνετε όμως χωρίς να προσβάλετε εμένα ή τους συνεργάτες μου. Απλά και τίμια», έγραψε η παρουσιάστρια του Mega.

 

Read More

And More