Σίσσυ Χρηστίδου: Απόδραση express στην Κωνσταντινούπολη! Νέες φωτογραφίες

Μετά το ταξίδι στην παγωμένη Λαπωνία με τους γιους της Φίλιππο και Mike και τους καλούς της φίλους Μαρία Κορινθίου και Γιάννη Αϊβάζη, η Σίσσυ Χρηστίδου έφυγε για Κωνσταντινούπολη. Όπως διάβασες στο TLIFE η παρουσιάστρια του Open υποδέχτηκε το 2020 με ένα ακόμη ταξίδι – αστραπή αυτήν τη φορά- στην Πόλη. Μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο και τον Κωνσταντίνο Βασάλο βρέθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος και η περιπέτεια ξεκίνησε.

Παρά την κακοκαιρία η ομάδα του «Έλα Χαμογέλα» φάνηκε να απολαμβάνει αυτήν την ολιγοήμερη απόδραση στην Κωνσταντινούπολη. Οι τρεις τους επισκέφτηκαν την πλατεία Ταξίμ, το παζάρι της Κωνσταντινούπολης, βρέθηκαν στο Υδραγωγείο του Ουαλέντ και φυσικά έκαναν μια βόλτα με θέα το Βόσπορο. Εκεί, όπως, καταλαβαίνεις η κακοκαιρία τους «χτύπησε» με την Σίσσυ Χρηστίδου να μετρά τρεις σπασμένες ομπρέλες…

Όσο για το βράδυ; Απόλαυσαν ένα ξεχωριστό δείπνο στο φημισμένο εστιατόριο του διάσημου Τούρκου κρεοπώλη Νουσρέτ Γκιοκτσέ, όπου απόλαυσαν λαχταριστά steaks και το φημισμένο μπακλαβά! Όσο περίμεναν μάλιστα στην ουρά για να μπουν στο εστιατόριο άκουγαν Αντώνη Ρέμο!

Το ταξίδι, ωστόσο, δεν κράτησε πολύ με την Σίσσυ Χρηστίδου να γράφει χαρακτηριστικά στα social media της: «Δεν την χόρτασα… ήταν λίγο, πολύ λίγο για να την δω… και όμως αρκετό για να τη νιώσω… Εις το επανιδείν…».

Εντυπωσιασμένη με το αεροδρόμιο στην Κωνσταντινούπολη η Σίσσυ Χρηστίδου!

Δες φωτογραφίες:

Και μπορεί η Σίσσυ Χρηστίδου να επέστρεψε στην Αθήνα, πέρασε όμως εντυπωσιακά στην Κωνσταντινούπολη!

Read More

And More