Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτοί θα είναι οι συνεργάτες της στη νέα της εκπομπή στο Mega

Μέσω μιας επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε πριν μερικές ώρες ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, ανακοίνωσε την ένταξει της Σίσσυς Χρηστίδου στο δυναμικό του.

Η παρουσιάστρια που σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού θα συνεχίσει να δίνει ραντεβού με το τηλεοπτικό της κοινό τα Σαββατοκύριακα, λίγες ώρες μετά από αυτή την ανακοίνωση θέλησε να κάνει ακόμη μια αποκάλυψη. Η αποκάλυψη αυτή ήρθε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και είχε να κάνει με την ομάδα που θα την πλασιώνει.

“Καλό μεσημέρι σε όλους. Δεν ξέρω που σας βρίσκει η 28η Ιουλίου εμένα με βρίσκει εδώ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη (η μητέρα της νοσηλεύεται εκεί με λευχαιμία), όλα καλά είμαστε δυνατές. Ταυτόχρονα όμως με βρίσκει και στο MEGA, σήμερα είναι η μέρα που μπορούμε να μοιραστούμε τη χαρά μου, να σας πω τα νέα μου, θα είμαστε στο MEGA λοιπόν φέτος, όλη η ομάδα, έτσι όπως τη γνωρίζετε, έτσι όπως την έχετε αγαπήσει, τα Σαββατοκύριακο το πρωί θα πίνουμε από εκεί το καφεδάκι μας, θα είμαστε ακόμα πιο ενισχυμένοι, δεν μπορώ να σας πω πολλά… αυτά.

Κι ετοιμαζόμαστε να σας φέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε…” είπε η Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ έκανε mention τον Παύλο Σταματόπουλο, την Ελένη Βουλγαράκη, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και εκτός από το MEGA, την εταιρεία παραγωγής Barking Well και τον Νίκο Κοκλώνη.

Δες παρακάτω το βίντεο με όσα αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου για τη νέα της εκπομπή.

Read More

And More