Σίσσυ Χρηστίδου - Ελένη Πετρουλάκη: Μαζί στην παρουσίαση βιβλίου για δίδυμα! [pics]

Σίσσυ Χρηστίδου – Ελένη Πετρουλάκη: Μαζί στην παρουσίαση βιβλίου για δίδυμα! [pics] | tlife.gr

Μανούλες ενωμένες στην παρουσίαση του πιο σύγχρονου οδηγού για δίδυμα. Οι επώνυμες μανούλες της ελληνικής showbiz βρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου της Εύης Σταθάτου “Ο ξεχωριστός κόσμος των διδύμων” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα, και μίλησαν… για τα παιδιά τους.

Η Ελένη Πετρουλάκη και η Σίσσυ Χρηστίδου, η Ναταλία Αργυράκη και η Έφη Ανέστη βρέθηκαν στο πλευρό της συγγραφέα και παρουσίασαν έναν πλήρη οδηγό για γονείς με δίδυμα, και είναι το μοναδικό βιβλίο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα με πρακτικές συμβουλές γραμμένο από μια Ελληνίδα μαμά.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η ζωή με τα δίδυμα είναι μια πρόκληση. Είτε νιώθεις πανέτοιμη να τα μεγαλώσεις είτε εντελώς απροετοίμαστη για τον ερχομό τους, τα δίδυμα θα αλλάξουν τη ζωή σου. Μια ζωή που μπορεί να έχει ένταση, συγκρίσεις, ανταγωνισμό. Μια ζωή που θα έχει ένα δέσιμο υπέροχο – αυτό της δίδυμης μαγείας. Το δέσιμο είναι μοναδικό, όμως το ίδιο μοναδικό είναι και καθένα από τα δίδυμα παιδιά κι έτσι είναι καλό να τα αντιμετωπίζεις σε κάθε βήμα τους.

Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει έναν πρακτικό οδηγό για τη δίδυμη εγκυμοσύνη, τον ερχομό των διδύμων και το μεγάλωμά τους. Μέσα από τις διαφορετικές ηλικιακές φάσεις, περιγράφεται η ζωή με τα δίδυμα, οι προκλήσεις της και τρόποι για την υγιή συναισθηματική τους ανάπτυξη. Ενδεικτικά αναλύονται θέματα που σχετίζονται με τα σημαντικότερα στάδια της βρεφικής ηλικίας, τα ορόσημα της νηπιακής φάσης και η σχολική ηλικία, ο χωρισμός ή όχι των διδύμων στο σχολείο κ.ά. Μέσα από αυτόν τον χρήσιμο οδηγό, οι γονείς που περιμένουν ή απέκτησαν ήδη δίδυμα παιδιά μαθαίνουν το πόσο σημαντικό είναι να αντιμετωπίζουν τα δίδυμα ως δύο ξεχωριστά παιδιά σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Το βιβλίο περιέχει ακόμα προσωπικές εμπειρίες της συγγραφέως αλλά και μαρτυρίες άλλων μαμάδων με δίδυμα.

Ελένη πετρουλάκη, Εύη Σταθάτου

Ελένη Πετρουλάκη

Σίσσυ Χρηστίδου

Εύη Σταθάτου

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

READ more