Σίσσυ Χρηστίδου: Ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Πάρο! [pics,vids]

«Πόσους μήνες περίμενα αυτό το πρωινό… Καλημέρα από την Πάρο μου», έγραψε το πρωί της Πέμπτης στο Instagram της η Σίσσυ Χρηστίδου και ανέβασε μια φωτογραφία με φόντο την πισίνα στο ξενοδοχείο που βρίσκεται στο όμορφο νησί του Αιγαίου. Με μια μόνο φράση της, η όμορφη παρουσιάστρια ξεκίνησε και επίσημα το φετινό καλοκαίρι της, μετά από ένα δύσκολο και ιδιαίτερα αγχωτικό χειμώνα.

H single πια Σίσσυ Χρηστίδου, αφού πέρασε τα δύσκολα της καραντίνας (όπως και όλοι μας) έκλεισε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν αποχαιρετώντας πριν από λίγες μέρες το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» στο Open και τώρα ξεκίνησε τις καλοκαιρινές βουτιές της. Ανανεωμένη, έχοντας χάσει αρκετά κιλά (ακολουθώντας πρόγραμμα διατροφής) η Σίσσυ Χρηστίδου ταξίδεψε στο αγαπημένο της νησί στο Αιγαίο με καλή παρέα.

Μαζί της βρίσκεται ο καλός της φίλος και κουμπάρος της Παύλος Σταματόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την Ευριδίκη Βαλαβάνη και μερικοί ακόμη φίλοι. Φυσικά, στο νησί είναι και τα παιδιά της, αλλά και το πανέμορφο σκυλάκι της, η Ginger που δεν την αποχωρίζεται ποτέ.

Η Σίσσυ, μάλιστα, ανέβασε φωτογραφία με την Ginger από το πλοίο καθώς πήγαιναν στο νησί, ενώ το βράδυ της Τετάρτης οργάνωσε με τους φίλους της και ένα μικρό surprise party στον Παύλο Σταματόπουλο για τα γενέθλιά του. Ο γνωστός παρουσιαστής συγκινήθηκε με την τούρτα έκπληξη και δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές και λόγια αγάπης.

Όσο για την όμορφη Σίσσυ; Απολαμβάνει το δροσερό ξύπνημα στο νησί και ξεκινά με φόρα τα παιχνίδια και τις βουτιές στη θάλασσα με τα παιδιά!

Read More

And More