Σίσσυ Χρηστίδου: Με μαγειρική και παιχνίδια με τους γιους της περνούν οι μέρες της στην καραντίνα! [pics,video]

«Μένουμε σπίτι». Αυτό είναι το μήνυμα των ημερών, το οποίο έχει στόχο την ευαισθητοποίηση για τα μέτρα προστασίας και πρόληψης του κορονοϊού. Χωρίς να δημιουργηθεί πανικός, το να παραμείνουμε στα σπίτια μας, αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις, είναι αυτή τη στιγμή η ασφαλέστερη επιλογή για εμάς τους ίδιους, αλλά και τους συμπολίτες μας.

Η Σίσσυ Χρηστίδου φαίνεται πώς το έχει καταλάβει καλά αυτό και στηρίζει την προσπάθεια του υπουργείου Υγείας με τον δικό της τρόπο. Η παρουσιάστρια του Open TV βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό, προκειμένου να προστατευτεί όσο μπορεί από τον νέο φονικό ιό, που έχει πάρει τη μορφή πανδημίας σε όλο σχεδόν τον πλανήτη.

Η οικοδέσποινα του “Έλα, χαμογέλα” τις τελευταίες δύο εβδομάδες βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι της στη Νέα Πεντέλη μαζί με τα δύο παιδιά της και βγαίνει μόνο για λίγες ώρες τα Σαββατοκύριακα για τις ανάγκες της εκπομπής της.

Η Σίσσυ, ωστόσο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται με τους followers της στιγμές από τη νέα καθημερινότητά της. Στις τελευταίες αναρτήσεις, λοιπόν, που έκανε στο προφίλ της, τους αποκάλυψε πώς μπήκε στην κουζίνα για να μαγειρέψει -φαγητό και γλυκό- για τα αγόρια της, ενώ τους έδωσε μία μικρή γεύση από τα παιχνίδια του Φίλιππου και του Μιχαήλ στο σαλόνι τους, όπως και μια τρυφερή φωτογραφία με την αγαπημένη της τετράποδη φίλη, Ginger.

Δες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανήρτησε:

Read More

And More