Σίσσυ Χρηστίδου: Ο τρόμος που έζησε στο ταξίδι με τον γιο της στο Ισραήλ! [video]

Αυτό το ταξίδι σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστο. Η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε στο Ισραήλ με τον γιο της Φίλιππο και τους φίλους της Ευριδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνο Βασάλο και έζησε μια τρομακτική εμπειρία. Οι τέσσερις τους ταξίδεψαν για αναψυχή στο συγκεκριμένο μέρος, αλλά ένιωσαν μεγάλο τρόμο, όταν το πρωί τους ξύπνησαν οι σειρήνες πολέμου.

Τα επεισόδια που ακολούθησαν στο Ισραήλ και η γενική αναταραχή, όπως καταλαβαίνεις άγχωσαν πολύ τους τουρίστες που βρέθηκαν εκεί και φυσικά η Σίσσυ Χρηστίδου προσπάθησε να κάνει όσο το δυνατόν λιγότερες άσκοπες μετακινήσεις με τον γιο της, λόγω της κατάστασης.

Η ίδια μέσα από το video στο κανάλι της στο Youtube περιέγραψε την εμπειρία της από αυτό το ταξίδι, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι επισκέφτηκε το Ισραήλ «την πιο λάθος στιγμή».

«Ζήσαμε στιγμές στις οποίες δεν είμαστε καθόλου συνηθισμένοι. Το πρώτο πρωί ξυπνήσαμε με σειρήνες πολέμου. Έπειτα ακούσαμε τα πολεμικά =αεροσκάφη και διάφορα μπαμ μπουμ, αλλά είμαστε ψύχραιμοι».

Φυσικά, η πρώτη μέρα ήταν για την Σίσσυ και την παρέα της τρομακτική, λόγω των ρουκετών που εκτοξεύτηκαν από τη λωρίδα της Γάζας στο Τελ Αβίβ.

Δες το video:

https://www.youtube.com/watch?v=PgHPH1PUFoY

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά για την  Σίσσυ Χρηστίδου και την παρέα  της.

 

Read More

And More