Σίσσυ Χρηστίδου: Όλα όσα έκανε στο ταξίδι της στο Ισραήλ! Video

Πριν λίγες μέρες, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε ένα μακρινό ταξίδι, καθώς βρέθηκε στο Ισραήλ και συγκεκριμένα στην παραθαλάσσια πόλη του, Τελ Αβίβ. Η πρώην παρουσιάστρια ήδη μας είχε δείξει μερικά στιγμιότυπα μέσα από τα προσωπικά της social media, χωρίς όμως να αποκαλύψει τον λόγο που ταξίδεψε ως εκεί. Η Σίσσυ, έχοντας δημιουργήσει το δικό της κανάλι στο Youtube, μας έδειξε τελικά όλα όσα έκανε στο Ισραήλ!

Ο λόγος που βρέθηκε εκεί με καλούς της φίλους (ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν πήγε μαζί της) ήταν καθώς τους είχε καλέσει η Πρεσβεία της Ελλάδας στο Ισραήλ. Φυσικά, η Σίσσυ συνδύασε το ταξίδι της με τουρισμό, καθώς γύρισε όλο το Τελ Αβίβ, κάνοντας βόλτες στα σοκάκια, βλέποντας μαγαζιά με ρούχα και vintage έπιπλα και… τρώγοντας!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy Christidou (@sissychristidou) στις

Μαζί της ήταν ο γνωστός σεφ, Βασίλης Καλλίδης και μαζί δοκίμασαν σχεδόν όλα τα τοπικά εδέσματα της χώρας! Μάλιστα, το δεύτερο βράδυ τους, η Πρεσβεία τους κάλεσε στο σπίτι ενός καταξιωμένου σεφ, στο οποίο δοκίμασαν τα ξεχωριστά πιάτα που έφτιαξε για εκείνους. Τις επόμενες μέρες, η Σίσσυ ταξίδεψε στην πόλη Χάιφα, αλλά βρέθηκε και στη Νεκρά Θάλασσα. Δυστυχώς δεν μπόρεσε να κάνει μπάνιο, καθώς… είχε ξεχάσει το μαγιό της!
Δες το βίντεο:

Traditional pie making here at Daliyat Al-Karmil ????????#IsraelLover #PassionForTravel #Vlogging #IsGreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy Christidou (@sissychristidou) στις

Read More

And More