Σίσσυ Χρηστίδου: Όλη η προετοιμασία της για τα Mad Awards σε ένα video!

Έκανε την ανατροπή και ανέλαβε για πρώτη φορά χρέη τραγουδίστριας πλάι στον σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη. Ο λόγος για την Σίσσυ Χρηστίδου που μετά από εντατικές πρόβες στο στούντιο, αλλά και στο ατελιέ της Nido Dileda για τα outfit της βραδιάς, βρέθηκε στα Mad VMA 2018 by Coca-Cola and McDonald’s και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Το λαμπερό ζευγάρι άνοιξε τη μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής με ένα ξεχωριστό ντουέτο, για το τραγούδι «Κλείσε τα μάτια«. Μπορεί να μας είχαν ήδη ενημερώσει για την συνύπαρξή τους στη σκηνή, μέσα από τα social media τους, αλλά το live act που παρουσίασαν κέρδισε τις εντυπώσεις!

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη Σίσσυ Χρηστίδου να αναλαμβάνει το ρόλο της «τραγουδίστριας» και φυσικά ένιωθε απόλυτη ασφάλεια στο πλευρό του συζύγου της, Θοδωρή Μαραντίνη. Ο frontman των Onirama εμφανίστηκε στην σκηνή των βραβείων μέσα από το κοινό και συνάντησε στο on stage το ντουέτο του αλλά και το δυναμικό συγκρότημα που με την εμφάνισή τους αυτή έκαναν πιο όμορφη εισαγωγή στην μουσική βραδιά που ακολούθησε.

https://instagram.com/p/Bkio1nnn4i3/

Και φυσικά η Σίσσυ φρόντισε να μας ενημερώσει για όλη την προετοιμασία της για τα βραβεία, με ένα video στο κανάλι της στο Youtube!

Απόλαυσέ το:

Read More

And More