Σίσσυ Χρηστίδου: Πέθανε η γιαγιά της - Το συγκινητικό «αντίο»

Σίσσυ Χρηστίδου: Πέθανε η γιαγιά της – Το συγκινητικό «αντίο» | tlife.gr

Ήταν η γυναίκα που την ενέπνευσε να ασχοληθεί με τη μόδα. Εκείνη που την φρόντισε όταν ήταν παιδί και της γέμισε το άλμπουμ των αναμνήσεων με υπέροχες εικόνες. Η γυναίκα που μεγάλωσε τη μαμά της και της έδωσε όλες τις αρχές που στη συνέχεια έδωσε με τη σειρά της στην στην ίδια. Όλα αυτά ήταν η γιαγιά της Σίσσυς Χρηστίδου η οποία έφυγε από τη ζωή. Η γνωστή επιχειρηματίας και σχεδιάστρια ρούχαων την αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό κείμενο στον λογαριασμό της στο instagram.

Μέσα σε μια εβδομάδα με πολύ έντονο επαγγελματικό πρόγραμμα, η απώλεια της αγαπημένης της γαιγιάς ήταν κάτι που την βύθισε σε θλίψη αλλά πάντα θα την θυμάται με τον πιο γλυκό τρόπο.

Η χθεσινή βραδιά για μένα ήταν από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχει χρειαστεί να κάνω στη ζωή μου… Και η σημερινή που σε χαιρέτησα για τελευταία φορά, στο τελευταίο σου σπίτι, ασήκωτη και μαύρη… Γυναίκα είδωλο ομορφιάς μέσα και έξω, γυναίκα δυνατή, αρχοντική και γενναιόδωρη. Έδειξες τον δρόμο αυτό στη δίκη μου μητέρα και εκείνη σε μένα. Σευχαριστω. Για τη δύναμη που μου εδωσες χθες, αλλά και όλες τις δυνάμεις που μου έδινες πάντα. Σευχαριστώ που ήσουν η γιαγιά μου. Καλό παράδεισο γλυκιά μου γιαγιάκα. Καλή αντάμωση. Σαγαπω

A post shared by Sissy Christidou (@sissychristidou) on

READ more